От ЦСКА също пуснаха в продажба виртуални билети за двубоя

...
От ЦСКА също пуснаха в продажба виртуални билети за двубоя
Коментари Харесай

От ЦСКА също пуснаха виртуални билети за дербито с Левски

От ЦСКА също пуснаха в продажба виртуални билети за дуела с Левски в неделя. Това оповестиха от клуба.

"Любовта и верността към ЦСКА не познава граници - колкото и пъти да го повторим, няма да се уморим да ръкопляскаме на "червената " общественост от целия свят.

Привържениците от всяка страна с българин, подкрепящ четирите свещени букви, го потвърдиха нееднократно през последните години и изключително отчетливо през последния месец.

За почитателите, които няма да съумеят да участват на Вечното дерби с Левски, ЦСКА пуска виртуални билети, с които всеки може още един път да помогне на клуба.

В неделя няма да сме алегорични домакини и приходите от билети няма да влязат в касата на ЦСКА. Но можем да извоюваме победа освен на терена, а и на трибуните - както нееднократно сме посочили, че имаме силата и традицията да го създадем. Ако ти живееш в чужбина и искаш да окажеш помощ на ЦСКА - виртуалният билет е за теб! Ако ти си в България, само че няма да успееш да подкрепиш онлайн на стадиона обичания тим в дербито - виртуалният билет е за теб! Всички доходи ще влязат непосредствено по дарителската сметка на клуба. След несправедливите правосъдни решения в наш ущърб ЦСКА още веднъж е изправен до стената - длъжен да заплати големи суми, насъбрани от предходни несъответстващи управления. Нека още веднъж обединим цялата "червена " общественост - всеки един билет прави разлика, всяко подаяние понижава тежестта върху "армейския " клуб!

Цялото управление на 31-кратните първенци, чиновниците и футболистите на ЦСКА благодарят на всеки един донор, който поддържа акциите по набиране на средства. Когато сме всички дружно в пестник, четирите букви са непобедими!”, написаха в формалния уебсайт на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР