От ЦСКА съобщиха, че от днес стартира продажбата на абонаментните

...
От ЦСКА съобщиха, че от днес стартира продажбата на абонаментните
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти

От ЦСКА оповестиха, че от през днешния ден започва продажбата на абонаментните карти за сезон 2017/18. Те ще са в два типа - " Още от дете " и " Сърца червени ".

 Георги Денев: Да си пожелаем ЦСКА да върви напред
Жоро Денев-Кучето: Отборът последователно усилва оборотите

" Това е работата на Каранга - да вкарва голове и да радва почитателите "

Ето и формалното известие на клуба:

" Армейци,

от през днешния ден в продажба са членските карти на ЦСКА.

Картите са два типа: " Още от дете " и " Сърца червени ".

Картата " Още от дете " е на символичната цена 19.48 лв. (годината на основаването на клуба) и е предопределена за почитателите до 14-годишна възраст. Тя ви дава опция за безвъзмезден достъп до музея на клуба.

Картата " Сърца червени " е също със символичната цена 31.00 лв. (броят на извоюваните титли). С тази карта получавате: безвъзмезден достъп до музея, 10% понижение за всички артикули от онлайн магазина на ЦСКА, отстъпки от търговци и хипермаркети, а в бъдеще притежателите на тази карта ще употребяват преференции и от застрахователни компании, банки и други

Притежателите на членски карти могат да се възползват от специфичните оферти на Мтел за почитателите на аления клуб, във всички търговски обекти на телекома.

Всички притежатели на карти " Още от дете " и за почитателите над 70-годишна възраст, закупили карта " Сърца червени ", получат специфичен подарък - истинска тениска.

 Джони Велинов предсказа шампионска купа за ЦСКА
Джони Велинов: Машината се задейства, ЦСКА ще завоюва купата

" Отборът играе нападателно и разнообразно "

Така управлението на ЦСКА стартира следващата си обществена акция, като задачата е да облече в червени фланелки най-малките почитатели, които занапред се сблъскват с магията на ЦСКА, както и най-възрастните последователи на тима, които го поддържат още от деца.

Към всяка карта " Сърца червени " получавате и карта " PrivilegeClubGrifon - ЦСКА ", с която ще може да се зарежда гориво на всички бензиностанции на " Петрол " с отстъпка. За дизел и бензин отстъпката е 0.06 лева за литър (0.03 лева постъпват в клуба), а за газ и метан отстъпката е 0.03 лева за литър, като цялата сума постъпва по сметката на клуба.

Със закупуването на членски карти вие подпомагате клуба.

Членските карти могат да бъдат закупени посредством онлайн платформата CSKA.BG, а заплащането ще се прави по банков път, с дебитни и кредитни карти или на място на стадион " Българска войска ", в отдел " Администрация ".

В най-скоро време ще има и други разновидности за поръчки и възнаграждение на членските карти.

СТАНИ ГОРД ЧЛЕН НА ГОЛЯМОТО ЧЕРВЕНО СЕМЕЙСТВО! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР