От ЦСКА публикуваха официална информация, чрез която се опитват да

...
От ЦСКА публикуваха официална информация, чрез която се опитват да
Коментари Харесай

ЦСКА: Работата между Саша Илич, ръководството и собствениците е в абсолютен синхрон

От ЦСКА разгласиха публична информация, посредством която се пробват да разсеят изявления в медиите за назряващи различия сред треньора Саша Илич и управлението в лицето на единият от притежателите Гриша Ганчев.

„ Червените “ оповестиха, че клубът прави всичко допустимо да притегли още двама нови футболисти, поискани персонално от наставника. Техните имена и позиции обаче не се оповестяват.

Ето и цялата информация:

Взаимовръзката и работата сред треньора Саша Илич, управлението и притежателите на клуба са в безспорен синхрон на всички равнища. Напрежение сред тях не е имало, даже в противен случай – връзката е на ежедневна база, по всички въпроси и в цялостно съгласие.

Основните тематики, които се разискват в този интервал, несъмнено, са прехвърлянията. И по този въпрос има цялостно единодушие. А систематизирани в резюме обстоятелствата звучат по този начин:

Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по условие на Саша Илич.

Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше препоръчан на треньора от управлението и изрично утвърден от Илич.

Данило Асприля не е алтернатива за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше препоръчан на клуба, само че треньорът не го утвърди. Всяка друга информация в медиите е плод на спекуалции.

По предпочитание на Саша Илич клубът прави всичко допустимо да притегли още двама нови футболисти, поискани персонално от треньора.

Отново по избор на Саша Илич се водят договаряния за анулиране на договорите на трима футболисти. При официализиране на раздялата, тя ще бъде обявена първо от клуба.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР