От ЦСКА помолиха кмета на София Йорданка Фандъкова за съдействие

...
От ЦСКА помолиха кмета на София Йорданка Фандъкова за съдействие
Коментари Харесай

ЦСКА иска съдействие от Фандъкова за новия стадион

От ЦСКА помолиха кмета на София Йорданка Фандъкова за подпомагане по отношение на градежа на новия стадион.

Вчера тя показа, че за момента няма никакви спънки от клуба да стартират работа по оборудването, в случай че имат нужните планове и финанси.
Фандъкова: Няма спънка за построяването или реновирането на " Армията " (ВИДЕО) Столична община на пречи на ЦСКА, съобщи кметът на София
Ето цялото известие от ЦСКА, което публикуваме без редакторска интервенция:

" Армейци,

След като кметът на София госпожа Йорданка Фандъкова разгласи обществено, че не съществуват спънки за построяването на нов стадион на мястото и в рамките на досегашното оборудване, ПФК ЦСКА София незабавно подхваща следните законови стъпки.

Днес представители на клуба ще имат среща в Министерството на младежта и спорта, на която ще се разиска и инициира бъдещото обществено - частно партньорство с страната. Напомняме, че точно ММС е принципал на притежателя на " Българска войска " и спортна база " Панчарево " - сдружението " Сердика спортни парцели ЕАД ", с което клубът ни има контракт за дълготраен наем.

Утре представители на Министерството и клуба ще се срещнат с основния проектант на София господин Здравко Здравков и ще заявим идейния си план за утвърждение. Уважаема г-жо Фандъкова, от името на цялата армейска футболна общественост, Ви молим откровено да ни окажете подпомагане за синхронизирането на тези процедури сред обособените институции и по-бързото издаване на " ВИЗА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ " от основния проектант, което е първият и наложителен ход на този стадий за осъществяване на капиталовия план.

Вярваме, че ползотворното съдействие с държавните институции и демонстрираните от всички страни благосклонност и предпочитание ще доведат до съответни и сполучливи дейности. ", пишат " алените " на формалния си уебсайт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР