От ЦСКА 1948 изпратиха информационно писмо до кмета на район

...
От ЦСКА 1948 изпратиха информационно писмо до кмета на район
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с писма до кметовете на Бистрица и Панчарево

От ЦСКА 1948 изпратиха осведомително писмо до кмета на регион Панчарево, кмета на Бистрица и жителите на Бистрица. В него от клуба предизвестяват, че в неделя, когато е дуелът с ЦСКА, се чака придвижването към стадион " Витоша " да бъде интенвизно.

Публикуваме писмото на ЦСКА 1948 без редакторска интервенция:

" Уважаема Г-н Кмет на регион Панчарево,

Уважаема Г-н Кмет на Бистрица,

Уважаеми поданици на Бистрица,

На 12 март, неделя от 16:45 следва футболна среща сред тимовете на ФК ЦСКА 1948 и ФК ЦСКА-София. Поради огромния интерес към дуела, чакаме директно преди и след него придвижването наоколо до стадион " Витоша " да бъде интензивно. Отправяме това известие към живущите в региона за оптимално да избегнем неудобствата, които трафикът може да провокира.

Осигуряването на реда и регулирането на придвижването ще бъдат под надзора и разпореждането на Столична дирекция на вътрешните работи. Движението на коли ще се възстановява допустимо най-бързо след приключването на спортното събитие по преценка на органите на реда.

Молим всички, които ще възнамеряват да проследят футболната среща онлайн да заемат местата си по-рано от началния час за да се предотвратят скупчвания ".

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР