От ЦСКА 1948 благодариха на феновете, които ги подкрепиха в

...
От ЦСКА 1948 благодариха на феновете, които ги подкрепиха в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Не сме ревльовци! Лесно е да припознаеш Литекс, още по-лесно Ливърпул...

От ЦСКА 1948 благодариха на почитателите, които ги поддържаха в Кърджали. Отборът загуби късмет за промоция в Първа лига след проваляне с 0:1 от Арда. Но " алените " не се отхвърлят и ще нападат място измежду най-хубавите през новия сезон. Те отново настояват, че са ЦСКА и пишат за " припознаване на Литекс "...

Ето обръщението им (без редакторска намеса):

" Доста хора не скриха сълзите си в неделния следобяд, когато фантазията угасна . Поне за година. Мнозина заспаха късно в диалози с другари. Прекараха кошмарна нощ. Събудиха се все по този начин ядосани.

Истинският армеец няма по какъв начин да е спал спокоен след загубата от Арда. Уж утрото е по-мъдро. Изчакахме го. Но нищо по-мъдро не успяхме да измислим от две думи. Благодарим! И извинявайте.

Благодарим на всички, които стискаха палци пред тв приемниците. Поклон до земята на агитката , която пристигна на стадиона и пя за ЦСКА.

На всички изискуем голямо опрощение, че не изпълнихме това, което искахме - завръщане в елита .

Със сигурност желанието надвиши моментните благоприятни условия . Защото ние търсим и ще продължаваме да търсим виновността в нас и единствено в нас. Не сме ревльовци .

Това ни прави разнообразни, доколкото думите чест и достолепие , уви, вършат хората разнообразни в актуалния свят.

В днешно време постоянно измамата и фалшът дават светкавични резултати. Ние направихме своя избор и не съжаляваме. Лесно е да припознаеш Литекс, несъмнено още по-лесно е да припознаеш Ливърпул .

Трудно е да останеш заслужен армеец. Получаваш плесници като този в Кърджали. Питайте Рейнджърс Глазгоу, и те трябваше да минат през пъкъла на повтарянето. В честния спорт се случва.

Ние обаче продължаваме дружно в вас - нашите превъзходни почитатели, които не се поддадоха на стадния напън, на подправените обещания и не припознаха за собствен тим, победил ЦСКА с 8:0 .

С вас ще създадем запаметяващ се нов сезон, бъдете сигурни . Грешките няма да бъдат повторени, а ЦСКА ще излезе по-силен. Още от първия ден на подготовката всеки в клуба ще е наясно с едно - признава се единствено първо място и гонене на победа против всеки противник за Купата на България.

Благодарим! Продължаваме дружно! ".

ТОПСПОРТ напомня, че ЦСКА играе Вечно дерби с Левски на следващия ден и е на точка от първенеца Лудогорец два кръга преди края на шампионата. " Армейците " гонят купа на България №32.
 Монтана и Арда на бараж, ЦСКА 1948 остава във Втора лига
Монтана и Арда на бараж, ЦСКА 1948 остава във Втора лига

" Червените " отстъпиха пред Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР