От централата на Ивет фешън официално разкриха цялостната си идея

...
От централата на Ивет фешън официално разкриха цялостната си идея
Коментари Харесай

Новите лица на Ивет фешън блестят в календар за 2018г.

От централата на Ивет модерно публично разкриха цялостната си концепция и визия за емблематичния си календар през 2018. Това ще е седемнадесетото му следващо издание, а в него централна роля имат новата вълна от модели на най-успешната фешън организация в България.

Почитателите на естествената хубост ще се насладят на 12 завладяващи и неповторими страници, дело на стилния фотограф Васил Германов прочут със своите живи и динамични снимки. Той привнася своя неповторим взор и креативност в календара и е основал едно същинско произведение на изкуството.

Пред обектива му застанаха Кристияна Петличка, Павлина Енева, Александра Сиракова, Илона Александрова, Габриела Гочева, София Маджарова, Милица Борисова, Реа Ангелова, Деси Савова, Таня Послийска, Ванеса Тонова и Магдалена Митева. Стилист на фотосесията е надарения Цветомир Горанов, за косите на моделите се погрижи топ-коафьора Иван Валериев, а грима е дело на Ана Андреева.

Календарът на Ивет Фешън за 2018 година е отдаден на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална хубост и връзката с природата. Страстта и стила на моделите на организацията проникват през всяка една фотография и пресъздават зашеметяващи облици. Снимките са траяли два дни и са осъществени край язовир Искър и Бистрица.

В някои от фрагментите девойките театралничат с хубав бял кон, общително възложен от конна база Adgor.

„ За мен календарът е на първо място наслаждение, предизвикателство и харизма. Аз съм уверена, че изданието за 2018 година превъплъщава всички тези качества. Беше наслаждение да работим с моделите и целият екип от експерти. В навечерието на неговото показване съм същински разчувствана, че ще бъде показан пред защита публика и ще донесе празнично въодушевление и наслаждение на всички ценители. Идеята ни бе да покажем новите лица на организацията, които занапред потеглят да завладяват международните фешън подиуми. Защото точно те със своя неповторим и идеален тип, ни вършат щастливи, дават смисъл и тласък да живеем измежду хубостта “, разяснява Ивет Григорова притежател на организацията.

Традиционно в края на годината, най-успешната фешън организация в България - Ивет Фешън, презентира новият си календар. Той е първокласно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и сътрудници на организацията. Календарът е прочут на ценителите с тематичното си лъчение настоящо за годината на издаване.

Календарът на Ивет модерно ще бъде показан на фешън празненство в club Carrusel на 20 декември. Агенцията ще събере най-успешните свои модели, известни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подгрявано от аренби звездата Тита. Всички посетители на празненството ще имат привилегията първи да получат емблематичното издание за 2017г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР