От Центъра за градска мобилност - София направиха важни уточнения

...
От Центъра за градска мобилност - София направиха важни уточнения
Коментари Харесай

Няма да пускат климатиците в градския транспорт, за да не се разпространяват вирусите

От Центъра за градска подвижност - София направиха значими разяснения за пътуванията на жителите по време на изключителната епидемиологична конюнктура. Няма да се пускат климатиците, тъй като се счита, че коронавирусът се популяризира по въздушно-капков път.

От ЦГМ увериха, че продължа спазването на избрани ограничения за сигурност. Всички транспортни средства, както и офиси на ЦГМ постоянно се дезинфекцират.

Промени в придвижването по отношение на ремонт по трамвайна линия № 11

Това, което би трябвало да знаят пасажерите, е:

- Водачите не престават да не продават билети и кабините им остават изолирани

- Качването и слизането през първата врата не е позволено

- В транспортните средства, съгласно тяхната техническа опция, няма да се пуска климатик при температурата под 25 градуса, за ограничение разпространяването на вируси

- От понеделник, 18 май, контрольорите към този момент няма да продават билети и ще извършват функционалността си на надзор по редовността на пасажерите. В този смисъл, всички пътуващи би трябвало авансово да са се снабдили с постоянен превозен документ.

- Всички каси и пунктове на ЦГМ както и на нашите търговски сътрудници, и онлайн приложението ни за дневни карти MPASS работят.

- Всички пасажери, както и контрольорите, наложително би трябвало да имат маски в транспортните средства. На касите би трябвало да се съблюдава отдалеченост от 1,5 м.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР