От три дена не съм на себе си. Не съм

...
От три дена не съм на себе си. Не съм
Коментари Харесай

Слави се подиграва с посещението на папата у нас

" От три дни не съм на себе си. Не съм спал, не съм излизал от нас. Какво съм правил? Благоговеех! Коленопреклонно падам на колене пред изконната за нас, българите, вяра - католицизма. Самобичувах се. Три дни. Като във кино лентата " Името на розата ". Самобичувах се за грехове, които даже не съм направил. "
 Слави слиза от ефир  Кулминацията на визитата на папа Франциск у нас в фотоси  Слави адвокатства на Кремъл за Скрипал: Русия е почтена до доказване на противното
Това съобщи довечера в шоуто си водещият Слави Трифонов. В предаването той иронизира визитата на папа Франциск у нас и освен хапливия коментар, посвети и два скеча на събитието - с присъединяване на Краси Радков, Иво Сиромахов и Иван Кулеков.

От три дни вечерям единствено нафора, пия светена минерална вода и си лягам с кардиналска шапчица, алена. Защо върша всичко това? За да бъда заслужен за височайшото посещаване на папата у нас. Той към този момент отпътува към другата България - Северна Македония. Но аз желая да благодаря най-официално на всички малките екрани за креативния порив и религиозното безстрашие, с което отразиха всяка дребна стъпчица на огромния папа. Една дребна стъпка на огромния папа - една огромна крачка за българската ТВ публицистика, иронизира Трифонов.

Ама толкоз съм удовлетворен, но толкоз съм благополучен. Папата прави свещенодействие - ние нищо не разбираме. Обаче сме щастливи. Ами вие ходили ли сте в катедрала на католическо свещенодействие? Не. България беше катедрала на католическо свещенодействие. И всички бяхме щастливи. Вярно - аз пред тв приемника, у нас, до момента в който се самобичувам. Но имаше хора, които съумяха да минат, толкоз компликации да прескочат, да съумеят, да стигнат, да тичат. И най-после кеф! Папата приказва, те не схващат, но се кефят. Само един човек може да се мери с наличието на папата по малките екрани ни тези дни. Това е той, българският папа, мамата, мамата на всички ни, българският министър-председател! - сподели още телевизионният водещ.

В началото на предаването Трифонов посочи, че до последното издание на " Шоуто на Слави " остават 62 излъчвания.

Затова с моите сътрудници ще ви описваме за някои неща, които са се случили в шоуто и отвън шоуто, само че феновете не са ги видели. Ще описвам благодарение на мои сътрудници, изясни той, само че въобще не засегна тематиката какво ще прави дружно с екипа си след последното издание на  " Шоуто на Слави " на 31 юли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР