От Тръст "Синя България" скочиха на ръководството на Левски и

...
От Тръст "Синя България" скочиха на ръководството на Левски и
Коментари Харесай

Тръст Синя България скочи на ръководството на Левски, поиска финансов анализ

От Тръст "Синя България " скочиха на управлението на Левски и желаеха финансов и данъчен разбор за предишния сезон. Сдружението дефинира задачите си за идващия мандат, които включват създаване на подробен бизнес проект за излекуване, който съгласно него управлението "не желае или не е способно да изготви ".

Ето какво написаха от Тръста:

Цели пред Тръст "Синя България " през мандата на Управителния Съвет 2020 - 2021:

1. Разработване на самостоятелен и подробен бизнес проект за излекуване, развиване и преобразяване на ПФК Левски АД в печелившо комерсиално сдружение

Тръст "Синя България " има вяра, че триумфите на футболния терен са директен резултат от вярната и поредна работа отвън него на всички равнища на действие на един футболен клуб. След като към този момент месеци наред новото управление на футболен клуб Левски не желае или не е способно да изготви тактика освен за спасението на обичания ни клуб, само че и за неговото развиване, това ще създадем ние. Съвместно с водещи специалисти в своите области, в Тръст "Синя България " към този момент сме почнали правенето на бизнес проект, който ще бъде препоръчан на настоящото управление на ПФК Левски АД, както и оповестен детайлно пред необятната левскарска общественост.

2. Извършване на Финансов и данъчен разбор - 2019-2020 на ПФК Левски АД

Тръст "Синя България " е на финалната права от договарянията с компания от "Голямата четворка " на одиторските сдружения в международен мащаб за осъществяване на финансов и данъчен разбор на ПФК Левски АД. Ние имаме вяра, че нито един проект за избавление на вековния ни тим, не може да бъде сбъднат преди сходен одит да даде изясненост по най-важните въпроси, от които могат да произтича каквато и да е тактика:

1. В какво финансово положение се намира комерсиалното сдружение сега?
2. Колко и на кого дължи ПФК Левски АД?
3. Правилно ли се ръководи футболния клуб?
4. Каква е нужната сума с цел да може Левски да е без отговорности?
5. Какъв може да е бюджетът на Левски без да се влиза в нови задължения?

Ние ще продължим битката си тези отговори да бъдат дадени и да доближат до всеки един левскар. Именно поради това ще предизвикваме и проведем акция за събиране на средствата нужни за Финансов и данъчен разбор - 2019-2020 на ПФК Левски АД. Необходимата сума не е дребна за българските стандарти, само че милионите левскари сме потвърдили, че когато сме опрени до стената и става дума за Левски ще създадем и невъзможното.

3. Teхнически и организационни цели

В по дребен мащаб Тръст "Синя България " ще продължи напъните си за по-добра връзка с левскарите - същинските притежатели на концепцията Левски. В тази връзка, Управителният Съвет на Тръст "Синя България " се ангажира за всички механически усъвършенствания свързани с улеснението на участието в организацията, връзката с управителния съвет както и цялостната автоматизация на процеса по приемане в нея. До края на актуалната година може да очаквате и интерактивния ни видеокаст, в който ще може да зададете своите въпроси, да намерите техните отговори и да дадете своето мнение и оферти за работата на Тръст "Синя България ".


.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР