От трагедията в Своге, в която загинаха 17 невинни души,

...
От трагедията в Своге, в която загинаха 17 невинни души,
Коментари Харесай

Цветанов и Теменужка по стъпките на Виденов! Тропат Виденово хоро след трагедията в Своге!

От нещастието в Своге, в която починаха 17 почтени души, а повече от 20 бяха ранени измина седмица. Черна седмица, през която всеки ден в България бе ден на печал, въпреки импровизирано.

Днес Цветан Цветанов и министърът на енергетиката Теменужка Петкова публично закриха траура и отидоха да честват!

Те участваха на 22-то издание на националния фолклорен събор "И си носим песента " в село Горно Новково, община Омуртаг в област Търговище.

За празненството и видните му посетители осведоми пресцентърът на ГЕРБ:

"Заедно с Цветан Цветанов на събитието бяха още министърът на енергетиката Теменужка Петкова, националният представител от ГЕРБ-Търговище и регионален координатор на партията доктор Венка Стоянова, кметът на Търговище доктор Дарин Димитров и регионалният шеф на Търговище Митко Стайков ".

Партийният пресцентър добавя, че "за следващ път на събора се събраха хиляди души. Сред тях имаше и доста българомохамедани, пристигнали от разнообразни краища на страната. В края на вечерта всички те се хванаха на огромно хоро ".

Колко безочлив и нахален би трябвало да бъдеш, с цел да друсаш хоро и да се наливаш с ракия седмица, откакто България претърпя една от най- огромните и ужасяващи нещастия в последните години? Колко безчувствен би трябвало да бъдеш?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР