От този уикенд отново са разрешени танците в дискотеките в

...
От този уикенд отново са разрешени танците в дискотеките в
Коментари Харесай

Отбой! Разрешиха танците в дискотеките в някои от автономните региони на Испания

От този уикенд още веднъж са позволени танците в нощните заведения в някои самостоятелни райони на Испания, като Балеарските острови да вземем за пример.

Те бяха неразрешени още предходната година при започване на пандемията от Covid-19. В дните сред обособените талази на пандемията, когато броят на инфектираните бе дребен, нощните заведения отваряха порти с стеснен потенциал и понижено работно време, само че танците бяха неразрешени от самото начало.

С излизането от петата вълна на пандемията и увеличението на броя на имунизираните хора Испания отстрани съвсем всички ограничавания, въведени до момента. Едно от последните бе възбраната за танци в нощните заведения и нощните клубове, която испанците съблюдаваха мъчно и с отегчение.

Сега след представянето на Европейски документ за имунизиране или преболедуване можеш да влезеш в нощно заведение и да потанцуваш, само че единствено в случай че си на територията на Балеарските острови, Каталуния, Галисия, Мадрид, Валенсия и Астурия.

Изричното условие е това да става с маски.

Всеки от самостоятелните райони може самичък да реши по кое време да отстрани и тази възбрана.

В Мурсия и Арагон да вземем за пример към момента не е позволено да се танцува, само че локалните управляващи се надяват, че когато приключат с имунизирането и това ще стане.

Близо 78% от испанското население е изцяло имунизирано, а кумулативната периодичност спадна до 48 случая на 100 000 поданици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР