От този сезон спектакълът „Момо по романа на Михаел Енде

...
От този сезон спектакълът „Момо по романа на Михаел Енде
Коментари Харесай

Спектакълът „Момо“ вече е част от програмата на Театър Азарян

От този сезон спектакълът „ Момо " по романа на Михаел Енде и дело на неудържимия тандем Веселка Кунчева - Мариета Голомехова, към този момент е част от програмата на Театър Азарян, а първата дата, на която публиката може да го гледа е 30 септември от 19:00 часа.

„ За мен Театър Азарян е едно от най-вълнуващите театрални пространства. Екипът и неповторимите благоприятни условия на този спектакъл изрично се отличават от другите театри. През годините Театър Азарян беше дом за спектаклите ни „ Бягства ", „ Аз, Сизиф ", „ Последният човек ". Щастлива съм, че възстановихме „ Момо " точно тук ", споделя Веселка Кунчева.

Спектакълът споделя историята за времекрадци и за едно дете, което връща на хората откраднатото време. Момо е особено момиченце, което разполага с цялото време на света да изслушва приятелите си. Тя е прелестен слушател и има цялото самообладание, с цел да помогне и даде съвет при всеки проблем, нещо в нея отключва добрината в хората и им оказва помощ да се извисят над дребните неща. Един ден в градчето се появяват сиви хора и времето на всички стартира да не доближава. Единствено Момо остава незасегната от злокобния проект на сивите хора, само че дали ще ѝ стигнат силите да се опълчи и ще има ли кой да я поддържа в тази непостижима задача да избави и освободи времето?

Театралната колегия присъжда на „ Момо " оценки - за музика (награди ИКАР 2015 и АСКЕЕР 2015 за Христо Намлиев), сценография (номинации ИКАР 2015 и АСКЕЕР 2015 за Мариета Голомехова), костюми (номинация АСКЕЕР 2015 за Мариета Голомехова) и актьорска игра (номинация АСКЕЕР 2015 за поддържаща мъжка роля на Вежен Велчовски).

В спектакъла можете да гледате обичаните си артисти: Ева Данаилова, Вежен Велчовски, Светослав Добрев, Никола Стоянов, Кристина Янева, Ярослава Павлова, Полина Христова, Юлиян Петров, Стефан Додуров, Пламен Петков, Пламен Кънев, Милена Ерменкова, София Рухова, Кристиана Ценкова и Калоян Лулчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР