От този месец Yettel стартира мащабна кампания „Рециклирай и спести“,

...
От този месец Yettel стартира мащабна кампания „Рециклирай и спести“,
Коментари Харесай

Yettel стартира кампания Рециклирай и спести с 25% отстъпка за 5G смартфони

От този месец Yettel започва огромна акция „ Рециклирай и спести “, която цели да способства за понижаване на електронните боклуци и опазването на околната среда. Освен това дава опция за закупуване на 5G Samsung смарт телефони със страхотна отстъпка в подмяна на върнато за преработване устройство.

С услугата „ Рециклирай и спести “ през юни всички частни клиенти на Yettel - сегашни и нови такива, могат да закупят с 25% отстъпка (в брой или на лизинг) едни от най-впечатляващите модели на SAMSUNG, измежду които Galaxy Z Flip3 5G, серията Galaxy S21 и S22, Galaxy A53 5G и други

Отстъпката е използвана при подписване на двугодишен контракт за някой от абонаментните проекти Тотал Макс.

Освен отстъпка за нов смарт телефон, всички клиенти, които предадат своето устройство за преработване през настоящия месец, имат спомагателен късмет за облага, като автоматизирано биват включени в месечна лотария за един от три броя страхотни слушалки Samsung Galaxy Buds 2.

Събраните мобилни устройства, таблети и смарт аксесоари ще бъдат предадени за преработване, по този начин че да допринесат за икономисване на скъпи запаси при производството на нова електроника и за понижаване на екологичния отпечатък. Кампанията е част от екологичната тактика на телекома, фокусирана върху реализирането на на практика решения по проблеми, свързани с запазване на околната среда и предложение на устойчиви артикули и услуги.

Yettel има непрекъснат ангажимент към околната среда, като единствено за 2021 година, дружно със своите клиенти, компанията е икономисала излъчвания, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смарт телефон.

Повече за акцията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от уеб страницата на оператора.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР