От това, което сме виждали от Remnant: From the Ashes,

...
От това, което сме виждали от Remnant: From the Ashes,
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Remnant: From The Ashes

От това, което сме виждали от Remnant: From the Ashes, играта не наподобява като нещо неповторимо, само че сигурно носи доста веселба с причудливите си врагове и разнородни местоположения. Именно и това ще е едно от огромните достолепия на играта – доста и разнородни среди, дружно с процедурно генерирани равнища, което ще ви даде многообразие при всяко последващо преиграване.

Тази седмица се появи и ново видео към играта на Gunfire Games (Darksiders 3), в което може да забележим и един от най-трудните врагове – циклопите. Това са страховити колоси с кристал в горната част на главата си, от който изстрелват към жертвите си оптичен поток гибел, толкоз мощен, че съгласно легендите могат да изравнят с негова помощ цяла планина със земята.

Remnant: From the Ashes ви придвижва към една различна версия на нашата планета, която е атакувана от незнайна мощ, която заплашва да унищожи човечеството. Вашата цел е да употребявате технологията, която имате на ваше разположение и да пътувате през разнообразни измерения в търсене на истината за страшния зложелател и метод да го успехите.

Освен голям брой оръжия и местоположения, процедурно генерирани равнища и могъщи босове (над 20), вие ще получите опция за надграждане на снаряжението и качествата си с всяка една победа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР