От това, което сме видели досега от Control, изглежда така

...
От това, което сме видели досега от Control, изглежда така
Коментари Харесай

Remedy споделиха по какво ще се отличава Control от Quantum Break

От това, което сме видели до момента от Control, наподобява по този начин като че ли Remedy Entertainment не се отклоняват от предходната си работа – сиингъл игра със мощен акцент над историята и героя, загадка, която би трябвало да бъде разкрита, манипулиране на времето. Именно във връзка последното, мнозина започнаха съпоставения на играта с последния план на студиото – Quantum Break. Разликите сред Control и Quantum Break обаче ще са основни. Това е позицията на шефа на играта Микаел Касуринен, който приказва предходната седмица пред GamingBolt дружно със своя сътрудник, разказ дизайнера Брук Магс.

Една от огромните разлики сред двете игри ще е надалеч по-предизвикателния геймплей, считат те, защото на играещите ще им се наложи да заучат доста нови системи в Control. Когато са работили по Quantum Break, Remedy са се опитвали да намерят нужния баланс сред синематичния жанр и действителния геймплей, което за тяхно страдание, довело до взаимни отстъпки, които не желали да вършат, добавя Касуринен. Именно това и било едно от нещата, които желаят да трансформират в Control.

„ Геймплеят е доста по-агресивен, по-ангажиращ. Ще би трябвало да внимавате доста и да се учите, да инвестирате изпитание, с цел да съумеете. Първоначално, играта ще ви предложи съществени провокации, само че в случай че се отнасяте с нужното почитание към това, което виждате, ще изпитате голяма веселба “, споделят разработчиците. И до момента в който предходните игри на студиото следват по-линейна конструкция, Controlще даде една доста по-отворена среда, с която да си взаимодействате, включвайки контекстен метод на описване на историята със странични куестове, аудио записи и други способи, по които ще научите повече за това, което ви обкръжава.

Control излиза на 27-ми идващия месец за Windows и конзоли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР