От толкова години очакваме това продължение и донякъде бяхме загубили

...
От толкова години очакваме това продължение и донякъде бяхме загубили
Коментари Харесай

Започват снимките на „Лоши момчета 3“

От толкоз години чакаме това продължение и ненапълно бяхме изгубили религия, че то въпреки всичко ще види бял свят. Но Уил Смит и Мартин Лорънс в действителност се завръщат в третата част на „ Лоши момчета “. Смит разгласява пост в Инстаграм, в който публично разгласи идния старт на фотосите, написа Cinefish.bg.

``
реклама

Той разгласява фотография, на която са двамата с Лорънс, пред своя фотография от истинския филм, излязъл през далечната 1995 година Коментарът му под фотографията е, че с цел да се приготвят за началото на снимачния развой, двамата са изгледали двете елементи на „ Лоши момчета “ през миналия уикенд. А фотосите на третата част, чието заглавие е „ Bad Boys for Life ” започват през днешния ден.

 Започват фотосите на „ Лоши момчета 3 “

Режисьори на бъдещия шлагер са Адил ел Арби и Билал Фалах, а в останалите функции ще забележим Джейкъб Скипио, Паола Нунес, Александър Лудвиг, Ванеса Хъджинс и Чарлс Мелтън. Премиерата е планувана за 17 януари 2020 г. 

Смит разгласява и занимателно видео, в което беседва с комедианта Дейв Шапел. В него споделя занимателни моменти от снимачната площадка на първия филм. Например това, че концепцията да се появи с разкопчана риза по време на преследването в първия „ Лоши момчета “ е на режисьора Майкъл Бей. „ Пич, този кадър ще те трансформира в шибана звезда! “, декларирал той на тогава към момента младия артист. 

Първите два кино лентата от поредицата са спечелили общо 415 милиона $ от разпространяването си по кината. Очакванията са третият филм да надмине тази сума.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР