От тихото и възпитано момиче с три висши образования няма

...
От тихото и възпитано момиче с три висши образования няма
Коментари Харесай

Зъл Дух Пак Облада Джулиана, Силиконката Взе Ножицата И Започна Да Пори

От тихото и възпитано момиче с три висши образования няма и помен. Месец след старта на „ВИП Брадър“ Джулиана Гани сподели същинското си лице в Къщата.

След като излъга в народен ефир, че Мегз биела майка си и то пред погледите на родителката на силиконката, в този момент пристигна ред да пори с ножицата.

Тази седмица задачата на Съквартирантите е да се вършат на водещи. Мегз е изпълнителният шеф на ББ ТВ. Като такава тя трябваше да направи ранглиста: богат – безпаричен, интелигентен – малоумен, съумял – провален, откровен – лицемерен.

Дизайнерката и Ваня Щерева дефинираха като най-тъпата и най-бедната съквартирантка. Русата силиконка напряко изтрещя след тези квалификации. Тя стартира да крещи и да реже с ножица подарена й от Ваня рокля.

МАЙКИТЕ НА МЕГЗ И ДЖУЛИАНА съдебна експертиза СДЪРПАХА, ДОКАЗАХА, ЧЕ ГАНИ ЛЪЖЕ



„Ванче, това върша с твоите кирливи дарове. Повече да не ми пипаш нещата и гримовете. Аз съм била глупачка. Аз толкоз защитавах Ваня, като споделяха, че е лицемерка. Всичко ще й срежа. Моите родители толкоз са правили, с цел да имаме някакво положение, а те каква ме изкараха“, крещеше Гани.

Сашка Васева пък наливаше в допълнение масло в огъня и даже оказа помощ на Мис Силикон с рязането на облекла.

В последната седмица пък Джулиана Гани се е трансформирала в женски еквивалент на Цветан Цветанов и не стопира да се хвали със своите 6 жилището, преписани на нейно име. Коментаторите дефинираха държанието й като индикатор за извънредно слаб темперамент.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР