От тези пет лица са задържани две са задържани. Едното

...
От тези пет лица са задържани две са задържани. Едното
Коментари Харесай

Шефът на полицията разкри кои са петте мутри, потрошили "Бесо"

От тези пет лица са арестувани две са арестувани. Едното лице е арестувано тази нощ. Това съобщи шефът на полицията Христо Терзийски в ефира на Нова телевизия.

"И петте лица, който са открити, в този момент са търсени по всички способи и начини, които употребява полицията. Две от лицата са арестувани, две се търсят от полицията. Става въпрос за Петър Паунов и Веско Стоянов ", посочи Терзийски.

По думите му петото лице е в развой на определяне. "Може би към 10-11 часа ще го обявим за търсене. Предстои и шестото лице да бъде открито ", разяснява той.

"Петимата, които са открити са млади момчета. Около 23-35 години, едно от тези лица не е престъпно проявено. Оснаталите са с престъпни проявени – обир, кражба, безчинство, разваляне на имущество. Към момента отхвърлят да дават пояснения ", съобщи още той.

По думите му полицията е схванала за случая откакто чиновник е забелязал в обществените мрежи фрагментите.

Терзийски разяснява и възможните финансови неуредици сред притежателя на "Бесо " Емануил Лазаров и посоченият за гарант Красен Кръстев.

"500 000 лева не може да кажем че е дължал. Няма по какъв начин взаимоотношения на лица, които са съдружници в разнообразни компании да уреждат по този начин нещата ", разяснява още шефът на полицията.

Той уточни, че не е имало сигнал в полицията за неуредици сред двамата.

"Миналата седмица В 3-то РПУ е подаден сигнал за непозволени действиоя в една от компанията, която в съдружничество се стопанисва от тези лица. Сигналът е подаден от съучастник на Лазаров. Красен Кръстев е разпитан. Към сегашния миг е освободен. Събираме данни за възможна съпричастност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР