От тези два знака на зодиака никога няма да получите

...
От тези два знака на зодиака никога няма да получите
Коментари Харесай

Зодиите, които никога не признават любовта си

От тези два знака на зодиака в никакъв случай няма да получите пояснение в обич.
Те показват възприятията си по по-различен метод. Думите не са толкоз значими за тях, що се касае за другите.

Представителите на тези две зодии наподобяват студени и безчувствени, само че това е единствено видимо. И въобще не трябва да се разстройвате от тяхното държание, тъй като те в никакъв случай не споделят „ Обичам те “, само че демонстрират любовта си по изцяло разнообразни способи.

Ето кои са те.

Козирог

Студен и нахален - това е първото усещане, което основава в близките Козирогът. 

Представителите на този знак наподобяват като непревземаема цитадела, само че е реалност, че когато останат сами с възприятията си, те могат да плачат цяла нощ. Разбира се, при изискване, че няма никой към тях.

Дори и да съумеете един път да разрушите стената, която ги обкръжава, ще се появи нова и по този начин до безспир. В момента, в който решите да се откажете да стигнете до сърцето им, просто ще ги нараните. И тогава те ще схванат, че в действителност възприятията им са доста дълбоки.

Страхът от психическа контузия е това, което пречи на Козирозите да показват любовта си и вместо това те избират да я скрият надълбоко в себе си.

Те биха предпочели да се разделят с някого, в сравнение с да му кажат, че го обичат. Понякога обаче маската им пада и тогава имате късмет да стигнете до сърцето им. Но с цел да се случи това би трябвало да се запасите със стоманени нерви и адско самообладание.

Лъв

Това, с което Лъвът не може да се оправи, е суетата. Тя му пречи да разкрие своята накърнимост пред различен човек, даже и да го познава цялостен живот.

Лъвът в никакъв случай не би признал, че се срами от нещо. Когато поддържате връзка с представител на този знак, той основава усещането, че знаете доста по-малко за него, в сравнение с той знае за вас. До човек от зодия Лъв непрекъснато ще се чувствате като в задънена улица.

„ Съжалявам “ е думата, която той надали в миналото ще каже. Дори да осъзнае, че е позволил неточност, той в никакъв случай няма да го признае - нито пред себе си, нито пред другите. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР