От тежка болест е починал журналистът Александър Михайлов, син на

...
От тежка болест е починал журналистът Александър Михайлов, син на
Коментари Харесай

Александър Михайлов, синът на прочутия актьор Васил Михайлов, починал от тежка болест

От тежка болест е умрял журналистът Александър Михайлов, наследник на огромния артист Васил Михайлов, прочул се като Капитан Петко Войвода,, написа " Телеграф ".

Той бе дълготраен водещ на излъчвания за просвета в стратегия " Христо Ботев ", куклен режисьор, създател на детски пиеси и един от запаметяващите се гласове на Българското национално радио.

" Господи, знаехме за страданието му, давахме му кураж... Защо? Саше, ярък път, приятелю! ", написа в профила на Александър Михайлов негова колежка.

За здравословните си проблеми журналистът споделя и с приятелите си във " Facebook ". На първи август той се отбелязва от известна столична болница без да прецизира какво му е а всички му пожелават бързо излекуване.

Пъди заболяванията и да вървим на Джаз феста в Банско, му написа колежка от радиото. 23 дни по-късно той възкликва " Животът е знамение ", а приятелите му се надява, че е прескочил трапа. На идващия ден обаче написа " Съботно ми е. Не радостно ", публикувайки последната си фотография.

На въпрос за какво не му е радостно, Сашо отвръща, че не се усеща добре. През петия месец телефонът стопира да звъни ", написа Михайлов на 18 септември, а приятелите му още веднъж му желаят бързо излекуване. Въпреки това той продължава да е деен в обществената мрежа, последно е отбелязал кончината на огромния ни стихотворец Любомир Левчев предходната сряда.

" Научих, че през днешния ден е умрял сътрудник от стратегия " Христо Ботев " на БНР Александър Михайлов, дълготраен водещ на предаването " Артефир ". Помня го като непосредствен, прочувствен човек с хубаво възприятие за комизъм. Имаше щастието неотдавна да се зарадва на първото си внуче. Един логичен, за жалост прекомерно рано пресечен живот, отдаден на културната публицистика. Светъл път! ", написа и дългогодишната журналистка от БНР Гергана Дворецка.

" Имал съм детенце преди 31 години, само че да имаш внуче е напълно друго. ", показа Михайлов пред " 24 часа " незабавно след раждането на внучката си Леа.

В един от мненията прецизира, че внучето му е от сина му Васил Михайлов, кръстен на огромния актьор и снахата Радостина Тасева. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР