От техните въстания БСП и тази археология е била под

...
От техните въстания БСП и тази археология е била под
Коментари Харесай

Борисов в отговор на Нинова: При този икономически растеж, не отива на БСП да говорят такива неща

" От техните въстания Българска социалистическа партия и тази археология е била подземен. Не единствено 45 години обратно, само че и настрана са ни върнали. При този стопански напредък, при този напредък в страната да приказваш такива неща, не им отива. "   Това съобщи в Пловдив министър председателят Бойко Борисов като отговор на казаното от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на Бузлуджа, че хората би трябвало да се изправят и ГЕРБ ще падне от власт.
" Пожелавам им да се приберат живи и здрави от там, тъй като са много възрастни хората и не е редно да ги изтезават в жегата. Нека също карат деликатно, тъй като автомагистралите са натоварени ", добави Борисов във връзка събора на Бузлуджа. " Виждате Пловдив какъв става - цех до завода. Иска да изпъди вложителите ли? ", попита той.

" Нали бяха преди няколко години. Носеха мандата те с Орешарски. Знаем ги добре какво са. Така че опозицията е това - дано си приказва. Като отговор им дайте това - какво беше на форума на учителите - безусловно тази обич, която бликаше от най-важните хора - будителите. По-добър отговор нямам ", безапелационен бе Борисов.

След като участва на Годишната конференция на Асоциацията на българските учебни заведения в чужбина, министър председателят ревизира и по какъв начин върви реконструкцията на площад " Централен " и разкриването на античния конгрес на Филипополис. Бойко Борисов бе придружаван от кмета на Пловдив Иван Тотев, който му описа повече за плана и още веднъж увери, че площадът ще бъде подготвен за 6-ти септември - Съединението на България, когато е и празникът на града.
Какво сподели Корнелия Нинова от Бузлуджа, който коментар стана мотив за актуалното изявление на Бойко Борисов, може да си припомните в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР