От театъра в Хасково ни отказаха продажба на билети заради

...
От театъра в Хасково ни отказаха продажба на билети заради
Коментари Харесай

Зрители: Театърът не ни иска парите заради резервации

" От театъра в Хасково ни отхвърлиха продажба на билети поради резервации ", оплакаха се в редакцията на " Хасковска Марица " юристите Таня Ванкова и Димитър Николов.

Двамата описаха, че предходната седмица поискали да вземат 8 билета за хитовата режисура " Догодина по същото време ", която ще се играе на 28-и т.м. на сцената на ДКТ " Иван Димов ". " Отговориха ни, че всичко е продадено, а след това стана ясно, че има резервации за непрекъснати фенове, чиито билети към момента не са платени. Прехвърляха ни от човек на човек. Накрая ни дадоха отговор, че можело да сложат някой стол в допълнение. 3 дни преди постановката се пускали в продажба резервирани билети, които не са изкупени. В един миг ни предложиха билети за друга режисура. Идваме с парите си, а ни отхвърлят. Това не е търговски преференциално и не трябва да се дели подценява публиката ", добави Таня Ванкова.
" Резервациите не са неразрешени. Имаме такава политика да пазим билети за постоянните фенове. Съжалява ме, само че програмата ни за ноември е оповестена от средата на предишния месец. Оттогава потеглят и продажбата на билетите. Те бяха изчерпани съвсем единствено по интернет рекламата ни. Резервациите се стопират 2 дни преди представлението и в случай че има непродадени непокътнати места, пускаме свободна продажба. В случая всичките 280 билета за " Догодина по същото време " към този момент са продадени. Не разделяме публиката си, за съответната режисура оплакалите се пред Вас фенове просто пристигнаха късно ", разясниха от пресцентъра на ДКТ " Иван Димов "./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР