От тази вечер Шампионската лига отново ще събира пред екраните

...
От тази вечер Шампионската лига отново ще събира пред екраните
Коментари Харесай

Готови за полет

От довечера Шампионската лига още веднъж ще събира пред екраните милиони футболни почитатели по целия свят. Най-интересната клубна конкуренция се завръща с цялостна мощ и още в първия ден ще ни показа забавни дербита.

На сцената ще се появят нови звезда, а други, към този момент понатрупали задоволително опит, ще заблестят с цялостна мощ.

На прага на груповата фаза, Omnisport селектира 10 играчи, които са подготвени да разпрострат капацитета си през този сезон.

Матайс де Лихт - " Ювентус "

В " Ювентус " избраха бавната интеграция на Матайс де Лихт в центъра на отбраната на отбора, само че травмата на капитана Джорджо Киелини промени проектите на Маурицио Сари. 20-годишният холандец дойде на " Ювентус Стейдиъм " с трансфер от " Аякс " след един извънреден сезон в Шампионската лига. " Аякс " стигна до полуфиналите, а по пътя си отстрани точно " Ювентус ", а Де Лихт даже се регистрира с гол против сегашния си клуб.

" Старата госпожа " има съществени упоритости за трофея в шампионата и сигурно представянето на холандеца ще бъде от основно значение.

Жоао Феликс - " Атлетико " Мадрид

Антоан Гризман отиде в " Барселона " и остави огромна дупка в офанзивата на " Атлетико " Мадрид. Затова " рохибланкос " бяха принудени да счупят трансферния си връх, привличайки " новия Кристиано Роналдо " - Жоао Феликс.

1 - @atletienglish's João Félix is the first player to win a penalty on his LaLiga debut since Marco Asensio for Espanyol against Real Sociedad in September 2015. Impact. pic.twitter.com/3kNU3kwsGp
— OptaJose (@OptaJose) August 19, 2019
Няма никакво подозрение, че 19-годишният португалец е необичаен гений, само че дали е подготвен да изведе " Атлетико " до върха в Шампионската лига, ще разберем с течение на мачовете.

Джейдън Санчо - " Борусия " Дортмунд

Джейдън Санчо към този момент е звезда в Германия. 19-годишният англичанин е измежду най-опасните нападатели в света сега, само че с изключение на гибелен нюх пред голлинията, той има още едно ужасно качество - умее да намира съотборниците си на допустимо най-хубавата позиция.

Снимка: Reuters

От началото на сезона в Бундеслигата юношата на " Манчестър Сити " вкара два гола и записа четири асистенции. " Жълто-черните " са в групата на гибелта с тимовете на " Барселона ", " Интер " и " Славия " Прага, само че точно против такива противници Санчо би трябвало да покаже, че е подготвен за идната стъпка в кариерата си.

Родри - " Манчестър Сити "

Европейският връх продължава да убягва на " Манчестър Сити ". Със единствено един полуфинал в последните четири сезон, повече от всеки път " жителите " са подготвени на всичко за трофея в Шампионската лига.
Снимка: Getty Images
През лятото Пеп Гуардиола притегли Родри от " Атлетико " Мадрид в опит да усъвършенства контрола на топката в средата на терена. Родри е определян в родината си Испания за правоприемник на Серхио Бускетс.

Филипе Коутиньо - " Байерн " Мюнхен

В идващия един сезон Филипе Коутиньо ще се опита да откри себе си в " Байерн " Мюнхен. Бразилецът загуби формата си, откогато напусна " Ливърпул ", с цел да преследва фантазията си в " Барселона ".

Снимка: Twitter

На " Алианц Арена " той може да стартира изначало. Баварците се стремят към първа европейска корона от 2012/13 и се надяват точно Коутиньо да е верният детайл за постигането на задачата.

Ерлинг Холанд - " Залцбург "

Холанд е във вихъра си. Преди паузата за националните тимове, той вкара осем гола в шест мача за австрийския първенец в шампионата.

Never has the #U20WC seen a hat-trick of hat-tricks in one game

pic.twitter.com/w6O9CljOh6
— FIFA.com (@FIFAcom) May 31, 2019
Роденият в " Лийдс " наследник на някогашния полузащитник на " Манчестър Сити " Алф-Инге Холанд, попадна под светлините на прожекторите със своите 9 гола при успеха на Норвегия с 12:0 над Хондурас на международното състезание за младежи до 20 години по-рано през годината.

Лаутаро Мартинес - " Интер "

Вероятно " Интер " и " Борусия " Дортмунд ще се борят за второто място в шеста група, тъй че Антонио Конте ще разчита много на уменията на Лаутаро Мартинес. Аржентинецът ще получи повече шансове да заблести след отдаването чартърен на Мауро Икарди в ПСЖ.

22-годишният Мартинес означи хеттрик в другарската среща на Аржентина против Мексико по време на паузата за националните тимове.

Дани Олмо - " Динамо " Загреб

Дани Олмо изведе младежкия народен тим на Испания до 21 години до европейската купа и даде сериозна поръчка за блестяща кариера. Той е измежду най-желаните гении сега, а интерес към него проявят грандовете " Байерн " Мюнхен, " Атлетико " Мадрид, " Тотнъм " и " Манчестър Юнайтед ". Олмо вкара осем гола в хърватското състезание през предишния сезон.

Снимка: Getty Images

" Динамо " има шансове да излезе от предварителната група, в която изявен любимец е само първенецът на Англия " Манчестър Сити ". Останалите два отбора са " Аталанта " и " Шахтьор " Донецк.

Алехандро Гомес - " Аталанта "

Абсолютният дебютант в Шампионската лига " Аталанта " направи впечатляваща акция в Серия " А " през предишния сезон. В основата на триумфите на бергамаските бе 31-годишният Алехандро Гомес, който може и да няма втори късмет да се покаже на най-голямата футболна сцена.
Снимка: Getty Images
Гомес е измежду най-постоянните полузащитници в италианския хайлайф, а " Аталанта " има упоритости да остави диря в шампионата.

Мейсън Маунт - " Челси "

Забраната за прехвърляния принуди носителя на трофея в Лига Европа " Челси " да акцентира на младоците от школата. Новият британски национал Мейсън Маунт е измежду любимците на мениджъра Франк Лампард.

Take a bow, Mason Mount! pic.twitter.com/0xZqoSM1XJ
— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 18, 2019
20-годишният полузащитник има три гола във Висшата лига от началото на сезона. Той игра чартърен под управлението на Лампард в " Дарби Каунти " предишния сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР