От тази сутрин започна ваксинирането на служителите на МВР срещу

...
От тази сутрин започна ваксинирането на служителите на МВР срещу
Коментари Харесай

210 служители на СДВР получиха днес първа доза противовирусна ваксина

От тази заран стартира имунизирането на чиновниците на Министерство на вътрешните работи против COVID-19. Процесът на имунизация е проведен от Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи и започва след приемането на 3000 дози противовирусна ваксина. На стадия са ангажирани три медицински екипа на болничното заведение, които в границите на няколко часа през днешния ден сложиха първата доза ваксина на 210 чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, декларирали своето предпочитание в планирано направените описи за имунизация.
В Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи е основана предварителна организация и е направен проект, съгласно който с изключение на в столицата мобилни екипи ще стартират имунизация и на деклариралите предпочитание за имунизиране чиновници от регионалните дирекции в страната.
Служителите на Министерство на вътрешните работи попадат във Фаза 3 на Националния имунизационен проект като чиновници в браншове с витално значими функционалности за поддържане на обществото. С приоритет ваксини ще бъдат сложени на чиновниците, които работят на първа линия. Предвижда се от време на време актуализиране на описите, защото се чака динамичност в броя на искащите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР