От тази сутрин до 28 януари в Белгия са забранени

...
От тази сутрин до 28 януари в Белгия са забранени
Коментари Харесай

Омикрон отмени над 7000 полета по Коледа

От тази заран до 28 януари в Белгия са неразрешени събирания на хора на закрито. Изключение са фитнес центрове, плувни басейни, музеи и библиотеки. Спортни срещи ще се играят без аудитория, даже и навън. В магазините се позволява един клиент на всеки 10 квадратни метра комерсиална повърхност, хората могат да пазарят най-вече по двойки, без да се броят децата. Ограничения за банкет на посетители по домовете няма, само че инструкциите са ясни.

Заради Омикрон Шотландия, Уелс и Северна Ирландия стягат рестриктивните мерки като ползват разнообразни правила. Общото е правила за събирания на хора, условия за обществена отдалеченост и ограничения в пъбове, заведения за хранене и обекти на развлекателната промишленост. В заведенията с алкохол става наложително сервирането на маса, бизнесът се оплаква от увеличени разноски за личен състав.

Продължават и несгодите на международната авиоиндустрия. Недостигът на личен състав с отрицателен тест и без потребност от изолираност докара единствено в неделния ден до отменяне на над 2000 курса, една трета от тях са от и за Съединените щати. Най-засегнати са американски и китайски авиопревозвачи.

Отменени са редица полети в понеделник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР