От тази седмица турнирът Шампионска лига се завръща. Най-добрите отбори

...
От тази седмица турнирът Шампионска лига се завръща. Най-добрите отбори
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Атлетико Мадрид срещу Ювентус и кошмара Роналдо

От тази седмица шампионатът Шампионска лига се завръща. Най-добрите тимове в Европа ще премерят сили, а в края на сезона един ще бъде избран за новия крал на Европа.
Още от началото на шампионата пък стартират и дербитата, като през днешния ден от 22:00 часа един против различен се изправят Атлетико Мадрид и Ювентус, като срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.
Преди мача
Отборите на Атлетико Мадрид и Ювентус ще премерят сили през днешния ден на стадион " Уанда Метрополитано " в дебютния си мач за сезона в Шампионска лига. Преди старта за грандовете в най-комерсиалния футболен шампионат, Атлетико наподобява се намира в по-добра форма. " Дюшекчиите " са втори в Примера Дивисион след четири изиграни кръга, като имат актив от 9 точки. До момента те имат три победи, като две от тях са на техния стадион.
От своя страна Ювентус изненадващо не е водач в Серия А. Шампионите направиха единствено 0:0 при гостуването си на Фиорентина и по този метод се смъкнаха до трета позиция във временнот класиране. Няма спор обаче, че те имат в редиците си играчът, който най-често бележи против Атлетико - Кристиано Роналдо.
Двамата треньори ще имат и проблеми за решение с контузени играчи. За домакините Диего Симеоне няма да може да разчита на Алваро Мората, Томас и Симе Върсалко. Маурицио Сари пък ще би трябвало да се оправя без капитана Джорджо Киелини, Дъглас Коста, Марио Манджукич, Матиа де Сцилио, Марко Пяца, Миралем Пянич и Матиа Перин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР