От тази събота - 15 юни, лифтовете в Пампорово започват

...
От тази събота - 15 юни, лифтовете в Пампорово започват
Коментари Харесай

Лифтовете в Пампорово - безплатни цяло лято

От тази събота - 15 юни, лифтовете в Пампорово стартират работа и ще работят без почивен ден до 22 септември. На разположение на туристите ще бъдат четири въжени линии - от Туристическия център до Студенец, от Студенец до Снежанка, от Смолянски езера до Снежанка и лифтът от Чепеларе до Мечи чал.

Една от главните атракции в курорта и това лято ще бъде „ Велопарк Пампорово “, който разполага с голям брой разнородни трасета и направления за планинско колоездене с разнообразни равнища на компликация, подобаващи и за фенове колоездачи, и за експерти.

Още идната седмица, сред 20 и 23 юни, по време на петото издание на „ Пампорово Байк Фест “ курортът ще одобри част от елита на Европейската колоездачна сцена, а мотивът е семейството на страната ни за първи път на кръг от „ iXS Downhill Cup ”.

Много нови атракции ще радват туристите през лятото, като новоизграденият „ Пампорово Адвенчър Парк “, който ще отвори порти тази събота в местността Язовира. Паркът ще предложи на посетителите доста занимания, измежду които въжена градина с 10 детайла, скокове върху въздушна възглавница, разходка с водни колела, лодки и лов на риба.

Събитията в Пампорово не престават на 29 юни с формалното разкриване на новия конферентен център в хотел „ Перелик “, който включва 5 зали с най-модерно и иновационно съоръжение и общ потенциал от над 1100 индивида. 
Откриването на конферентния блок ще съвпадне с формалното разкриване на летния сезон в курорта, когато всички лифтове ще работят гратис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР