От тази есен Джулиана Гани ще преподава мода във Висшето

...
От тази есен Джулиана Гани ще преподава мода във Висшето
Коментари Харесай

Видна пловдивчанка с големи гърди и голяма уста стана университетски преподавател

От тази есен Джулиана Гани ще преподава мода във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите в Пловдив. “Ще изучавам студентите по какъв начин да се държат пред камера, по какъв начин да се обличат, хранене ", споделя Мис Силикон 2013 година
Това е единствено една от новостите, които ѝ се случват през последните няколко седмици. Казва, че имала потребност от радикална смяна. Разделя се със брачна половинка си и сега е в развой на бракоразвод. След краха в брака ѝ обаче се появява нов мъж. Решава да внесе корекции и във външния си тип. От русокоска става брюнетка - русите кичури оставя единствено по краищата на косата си, боядисвайки се омбре. Различен е към този момент и стилът ѝ на обличане, не е толкоз предизвикателна, само че е запазила дълбоките деколтета, тъй като харесва силиконовия си бюст. А преди към две седмици се подлага на следващата разкрасителна операция, този път обаче понижава устните си.

Има и още една вест - Джулиана ще взе участие в идващото издание на “Като две капки вода ". Всъщност това няма да е чудноват опит за нея, а ще влезе напълно готова в риалити форма̀та. Вероятно за доста хора ще е изненада, само че тя е приключила музикалното учебно заведение в Пловдив с пиано и четири години е учила пеене. “Не споделям, че имам големи гласови благоприятни условия, само че пея вярно ", споделя тя. Майка ѝ доста желала Джулиана да продължи образованието си в Консерваторията, тъй като по това време бъдещата Мис Силикон участвала в концерти с Пловдивската филхармония

“Много се гордееше с това, идваше на всичките ми изяви. Но ми пристигна допълнително, от 6-до 22-23-годишна свирех на пиано. После започнах с състезанията и нямах опция да преговарям по 4-6 часа дневно. Или правиш нещо като хората, или не, няма да се посрамвам ", изяснява Джулиана. И потегля в напълно друга посока - приключва бакалавърска степен “Икономика на туризма " и прави магистратура “Европейски планове ". Наесен още веднъж се връща в университета, този път като учител. Засега обаче няма желание да работи по някоя от специалностите, с които се е дипломирала. Твърди, че не отива на натюрела ѝ да седи по през целия ден зад някакво бюро.

“Записах тези специалности, тъй като постоянно съм мислела и имам вяра, че един уважаващ себе си човек би трябвало да има висше обучение. Все тая дали ще работи по тях, само че за лично задоволство, да не се излага и да има необятна обща просвета. Това да имаш единствено единайсети клас, не го разбирам, би трябвало да си с най-малко едно висше ", споделя Джулиана.

Към музиката продължава да се връща понякога. Тези дни качила във фейсбук свое осъществяване на Fur Elise на Бетховен, което направила, до момента в който била на посетители при майка си, където към момента е пианото ѝ. Сама се изненадала от многочислените поздравления, които получила в обществената мрежа. “Заради визията ми въобще не са очаквали, че изсвирвам на пиано ", споделя Джулиана. Непрекъснато получава оферти от джаз артисти да запишат нещо, да вървят по участия, само че към този момент отхвърля и тази опция, въпреки че оставя вратата отворена в бъдеще.

Въпреки музикалните си заложби пловдивчанката не стана известна с тях, а с присъединяване си в разнообразни състезания за хубост и с пластичните интервенции, на които се подложи. “Прекалено съм суетна и постоянно желая нещо още и още, дори намирам недостатъци на приятелките ми, на хората към мен, само че в никакъв случай няма да им кажа: “Направи си носа, имаш потребност! ". Твърди, че е много смела и прагът ѝ на болежка е доста висок. Увеличаването на бюста не ѝ основало проблеми. Най-голяма болежка изпитала при корекцията на носа си, желала да е дребен и чип, а това се постигало доста мъчно. Направила си покачване с мезоконци и интервенции. Самото възобновяване било дълго и неприятно като чувство.

Нови корекции не възнамерява. “Вече съвсем не се гримирам, вървя единствено с мигли, дори понижавам това, което съм си правила. Примерно 20 индивида ми споделят:

“Мале, устата ти е голяма ". И на мен към този момент неловко ми стана, споделих си, че ще я понижа, нека да се харесам, обичам да пожертвам ", споделя Джулиана Гани. Твърди, че в този момент изглеждала доста по-натурално, даже се подмладила. Гърдите си обаче няма да смалява, доста си ги харесва, а скоро ѝ предстоят фотоси за “Плейбой ", концепцията е да бъде и на корицата.

Иначе за фигурата си поставя съществени грижи. Поне четири пъти в седмицата върви на фитнес и все там среща мъжете в живота си. В залата се среща със брачна половинка си Станимир, който бил инструктор, а сега тече разводът им. Предишния си другар - Роман, също среща във фитнеса. Това е мястото, което я свързва и с новата ѝ обич - Илиян. Двамата се познават от дълго време, снимали преди години дружно реклама на някакъв бутик и още тогава Джулиана доста го харесала, само че по този начин и нищо не се случило. След като се разделила със брачна половинка си, получила предложение от Илиян да популяризира книгата му.

Започнали да вървят дружно на фитнес и другарството им прераснало в обич. От месец е връзката им и съвсем живеят дружно. В жълтите медии се появи информация, че е фитнес инструктор. Не е, има лични зали, редом с това прави семинари из цяла България, на които дава препоръки за здравословно хранене и детоксикация на организма. Рекламно лице е и на доста спортни марки.

Със Станимир раздялата не минава безпрепятствено, отхвърля да ѝ даде бракоразвод и Джулиана допуска, че делото ще се точи няколко години, само че по този начин или другояче все ще се случи. Чувствал се доста засегнат, тъй като бракът им се разрушил изненадващо за него. Без да го разиска със брачна половинка си, пловдивчанката подала молба за бракоразвод и му изпратила багажа, написа " 24 часа ". Едва по-късно се събрала с Илиян, само че Станимир е уверен, че тази връзка почнала още до момента в който са били семейство. “Каза ми, че няма да бъда на никого различен, щом не съм с него, само че страната ще ни разведе. Замина си за Англия, където живее фамилията му, смени всичко - номера на телефона, фейсбук, инстаграм и стартира живота си отначало ", споделя тя.

Добавя, че го е обичала, другояче нямало да се омъжи за него, само че битовизмите ги разделили. След като излязла от “ВИП Брадър ", в който взе участие предходната година, той напуснал работа, скучно му било да седи самичък у дома и почнал да я съпровожда на всички места.

“Дадох му късмет - имаше една година, с цел да се промени, все обещаваше, че ще си откри работа, само че по този начин и нищо не се случи. Не съм споделила, че желая да ме гледа, само че неща, като да платиш тока или да напазаруваш са естествени за всеки човек, а той и това не искаше да прави. Бяхме единствено двамата и беше добре, само че в случай че се беше появило дете, по какъв начин щяхме да го гледаме?! Бях почнала да се усещам надали не длъжна да подсигурявам пари освен за мен, само че да има и за него. Уморих се да бъда мъжът във връзката - споделя Джулиана и прибавя: - Илиян е доста друг. По всевъзможен метод се мъчи да ме зарадва. Когато се прибира отнякъде, се сеща, може една любеница да купи, букет, каквото и да било, само че в никакъв случай не се прибира с празни ръце. Винаги ме пита от какво нуждая се, с нищо не ме натоварва и не ме кара да се усещам, че би трябвало аз да го виждам. Дано не се промени. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР