От там посочват, че в продължение на над година са

...
От там посочват, че в продължение на над година са
Коментари Харесай

Пътищарите с безсрочна стачка заради “Промяната”. Оставила ги без пари

От там показват, че в продължение на над година са създали “десетки взаимни отстъпки и отстъпки”, с цел да покажат отговорност и да върнат поддръжката на пътната инфраструктура към “необходимите нива”. От Политическа партия обаче се “противопоставили” на тези старания на пътния отрасъл с подправени обещания, некомпетентни експертизи и некадърност на държавническо държание.

“Последният епизод от сагата с българските пътища беше едноличното решение на Председателя на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление към Народното Събрание за анулация на съвещанието, което трябваше да се организира на 21.07.2022 година и което трябваше да се произнесе за окончателното разплащане на към този момент осъществени действия и да одобри промените в Закон за обществените поръчки, които да разрешат индексация на цените в строителството, за да се завършат стартирани стотици обекти, в това число финансирани с европейски средства и да се защищити България от наказания и загуба на милиарди левове, по този начин нужни за вложения в инфраструктурата на страната”, показват пътищарите.

От там са безапелационни - ББК “Пътища” няма повече да “наблюдава по какъв начин некомпетентни и безскрупулни лъжци разрушават инфраструктурата на страната и заплашват живота и здравето на хората и икономическото развиване на държавата”.

“Приятели, това не е битка за парите на осем души, както манипулативно и погрешно твърди един потвърден извършител на Конституцията! Това е борба за оцеляването на един цялостен стопански бранш и на стотиците хиляди работещи в него”, обръщат се пътищарите към КСБ и синдикатите в строителството у нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР