От там допълниха, че младият мъж, който също в деня

...
От там допълниха, че младият мъж, който също в деня
Коментари Харесай

От МБАЛ Св. Анна с добри новини за пострадалите в зловещия инцидент на спирка Тракия


От там допълниха, че младият мъж, който също в деня на злополуката беше с заплаха за живота, към този момент е изведен от Реанимация и е настанен в Ортопедия.

Припомняме че четирима пострадаха в понеделник, откакто 21-годишен лидер връхлетя върху чакащите на спирката по бул. " Владислав " хора. При удара най-тежко пострада едно от девойките, което беше настанено в Реанимация с заплаха за живота. То беше в кома с тежка черепно-мозъчна контузия, контузия на гръдния панер и на крайниците. 

Младият мъж, който е на 28 години, също беше с тежка черепно-мозъчна контузия и контузия на крайниците, само че във вторник към този момент беше вън от заплаха. Второто момиче на 14 години бе настанено в Клиниката по ортопедия също без заплаха за живота.Стана ясно, че от удара е потърпевша и 51-годишна жена, която бе настанена с комоцио в УМБАЛ " Св. Марина ".

От КАТ-Варна излязоха с информация, че на този стадий две са главните версии за нещастието. Едната е, че младият лидер е задремал зад кормилото след нощна промяна, а втората, че се касае за техническа нередовност на автомобила. 

Шофьорът бе арестуван за 24 часа, а след това освободен. Очаква се след изясняване на причините  и събитията за тежкия случай, той да бъде измамен под отговорност за злополуката и за нанасяне на телесна щета по несъобразителност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР