От свои познати учиндолецът разбрал за прочута лечителка в Шуменско,

...
От свои познати учиндолецът разбрал за прочута лечителка в Шуменско,
Коментари Харесай

България Замръзна, Това Се Крие Със Смърт! Шокиращата Истина За Здравето На Слави. След Кончината На Баща Му Той Е

От свои познати учиндолецът схванал за фамозна лечителка в Шуменско, при която на опашка се редели професори, политици и звезди с най-различни болежки, написа " Ретро ".

При знахарката водещият направил няколко сеанса, описват локалните. Въпреки че я помолил за конфиденциалност, дамата загатнала на места, че Слави е търсил помощ при нея. Вестта бързо се популяризирала из околията, а хората станали любопитни по какъв метод му е помогнала. Дарбата на лечителката била потомствена, а силата не била в думите, а в ръцете й. С тях правила напълно нормално на пръв взор деяние, което обаче намествало органите и им пособие да се лекуват. Ставало дума за дърпането на уши. Занаята взела от татко си, който я учил цели 12 години до гибелта си. Процедурата била безболезнена, само че пособия на всеки девет от 10 души.

Пари за услугата знахарката в никакъв случай не вземала, тъй като в същия край имало екстрасенс, който първо желал символичните 5 лв., след това се полакомил да вземе 200, а в живота му се занизали единствено несгоди. Местните в Шумен описват, че дамата не желала да показа точната диагноза на Трифонов. През годините самият той не посмя да даде повече детайлности за тайнственото заболяване, скапало поредно зрението и опорно-двигателната му система, като се изключи че призна съществуването на неврит на лявото си око. Във конгрес в интернет, където заболели от всички краища на страната споделят проблемите си, консуматори настояват, че са попадали на лекуване на възпалението в едни и същи лечебни заведения в столицата с него.

Общите им доктори разказали, че с цел да се усеща добре и в кондиция, Трифонов давал луди пари за ампули, които потушавали болката. Една численост от тях коствала 500 лв., а множеството хора въобще не можели да си ги разрешат. Силното лекарство пособие за стабилността при вървене, която водещият нямал. Припомняме, че преди да се подложи на интервенцията през миналото лято, се постановяваше двама души да му оказват помощ да се придвижва даже на минимални дистанции. Въпреки хирургичната интервенция вреди по краката и структурата на гръбнака постоянно щял да има.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР