От сватбата си през април 2011 г. принц Уилям и

...
От сватбата си през април 2011 г. принц Уилям и
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън пред дилема: Дали да стане Принцеса на Уелс

От сватбата си през април 2011 година принц Уилям и са известни с формалните си трофеи, херцог и херцогиня на Кеймбридж. Когато бащата на Уилям, принц Чарлз, наследи трона, тези имена ще се трансформират още веднъж. Въпреки това, до момента в който Уилям съвсем неизбежно ще стане принц на Уелс, Кейт има повече глас при вземането на решение дали да поеме купата принцеса , изяснява БГНЕС.
Кралският сътрудник на американския вестник „ Пийпъл Нау “, Имоджен Лойд Уебър, отбелязва, че макар че Камила, херцогиня на Корнуол, механически носи купата Принцеса на Уелс, тя взема решение да не приема името, когато се омъжва за Чарлз през 2005 г.  Това евентуално се дължи на чувствителността към гибелта на Даяна, принцеса на Уелс, през 1997 година, а Лойд Уебър съобщи, че „ поради Даяна тя избра да бъде херцогиня на Корнуол “. Кралският сътрудник на списанието „ Хелоу “ Емили Неш по сходен метод отбелязва: „ Спомените от развода на Чарлз и трагичната гибел на принцеса Даяна направиха публиката неприемлива към концепцията, че Камила ще стане кралица по това време ".
 Кейт Мидълтън бременна с близнаци Кейт Мидълтън бременна с близнаци
Херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, на 38 години, чака близнаци. Това заяви " In Touch Weekly ", а новината идва тъкмо 10 дни...
Докато Уилям ще стане принц на Уелс, Лойд Уебър акцентира, че „ въпросът остава, дали Кейт ще избере да бъде наричана принцеса на Уелс ? “, Или ще продължи със второто си звание херцогиня. Всъщност, Камила не е единствената кралска прародителка, която сама е избрала купата си. Вместо да стане херцог, като братята си, принц Чарлз и принц Андрю, принц Едуард избра да вземе името граф на Уесекс. И хипотетичната причина е много ексцентрична. Източник сподели пред „ Телеграф “ през 2010 година, че откакто е гледал „ филма„ Влюбеният Шекспир “, който е с персонаж, наименуван Граф на Уесекс. Харесва му по какъв начин звучи и попитал кралицата дали може да има такава купа ".
Въпреки това, до момента в който Камила заобикаля купата на принцеса не от любов към обичания си филм, а в светлината на събитията, за Кейт етикетът на принцесата на Уелс идва с по-малко комплициран багаж. Следователно тя евентуално ще одобри името, приемайки купа, която свекърва й е имала преди нея. И несъмнено, откакто Уилям най-сетне е подготвен да наследи трона, Кейт също ще претърпи доста усъвършенстване, поемайки купата кралица-консорт.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР