От сутринта полицията задържа 16 човека в софийско в рамките

...
От сутринта полицията задържа 16 човека в софийско в рамките
Коментари Харесай

От сутринта полицията задържа 16 човека в софийско

От сутринта полицията задържа 16 индивида в софийско в границите на спецакция против нарушаванията на изборното законодателство, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Операцията стартира тази заран на територията на цялата област. В интервенцията вземат участие чиновници на регионалната дирекция и 11-те районни ръководства в състава ѝ взаимно с екипи на жандармерията.

Операцията е за предварителна защита на нарушаванията на изборното законодателство. Паралелно с това полицейските дейности са ориентирани и към противопоставяне на стандартната престъпност, стабилизиране на средата за сигурност, обезпечаване на добър публичен ред и пътна сигурност, съобщи през днешния ден.бг.

Обект на надзор са лица, моторни транспортни средства, частни адреси, търговски обекти, заложни къщи и други Извършват се дейни инспекции по добита информация за подготвяни закононарушения срещу политическите права на жителите.

Полицейска интервенция се организира и в Плевен през днешния ден. Преди ден акции имаше в Силистра, Стара Загора и в столичния квартал „ Факултета “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР