От сутрин до вечер ултралуксозният дом на Ваньо Алексиев, известен

...
От сутрин до вечер ултралуксозният дом на Ваньо Алексиев, известен
Коментари Харесай

Шушана лае в дома на олигарха с бугатито! Вижте СНИМКИ на ултралуксозния палат на Ваньо Алексиев!

От заран до вечер ултралуксозният дом на Ваньо Алексиев, прочут като олигарха с бугатито за 5 милиона, бива огласяван от Шушана.

Но не става въпрос за вселенския чалга шлагер, а за малко дългокосместо чихуахуа, което Ваньо и жена му отглеждат. Всъщност кученцето със звучно име не е единственият четириног жител на скъпарската къща. Освен нея има и още 5, които са дребни породи и също впечатляват с наименованията си – Амиго, Бъфи, Чикита, Банди и Грациела, наричана още галено Грация, писа „ Галерия “.

Всички те се разхождат на независимост из стаите на невероятния дворец в Рабарица. Хранят се с най-висококачествена храна, горди притежатели са на най-различни аксесоари. Притежават и специфичен дрешник за облекла и движимости. Цветелина прецизно следи здравето и тежестта на кучетата и в случай че някое от тях наддаде повече килограми, незабавно минава на здравословна диета.

Когато някое от животинките има рожден ден, се събират и вършат кучешко празненство, като всеки посетител би трябвало да занесе подарък на рожденика. Към тези породисти има и три кучета, прибрани от улицата – Пипилота, Малечка и Топчо.

Има и два коня, които се радват на лична конюшна. Те са мъжки и женски и имат роднинска връзка, защото се водят майка и наследник. Майката се споделя Калинда, а синът One in a million.

Имотът на Алексиев е ситуиран върху личен парк от 14 декара, а в двора има огромен басейн и стопанска постройка, която се състои от канцелария, преддверие и склад. Самата къща е с повърхност 568 кв. метра и е на два етажа. На първия са ситуирани дневната, кухнята, трапезарията, кинозалата, джакузито, котелно помещение и голям гараж, който има топла връзка с къщата.

На втория етаж са ситуирани 4 спални, няколко бани и тераси, кабинет и емпоре. Обзавеждането е в жанр парвенюшки кич – съвсем всичко е от мрамор, като преобладаващи цветове са бялото, черното и сивото. Почти във всяко кътче от вкъщи има лунички, които светят в разнообразни цветове и придават леко дискотечна атмосфера на натруфеното обзавеждане на Ваньо Алексиев.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР