От столичната полиция уверяват, че ще се предприемат всички необходими

...
От столичната полиция уверяват, че ще се предприемат всички необходими
Коментари Харесай

Полицията не допуска нерегламентирани шествия за мача Левски - ЦСКА

От столичната полиция твърдят, че ще се подхващат всички нужни ограничения за защита на реда по отношение на идния през днешния ден мач сред Левски и ЦСКА.

Столична дирекция на вътрешните работи осведоми, че няма да се позволяват нерегламентирани шествия по маршрутите на напредване на почитателите на двата столични тима.

За да бъде избегнато скупчване, полицията приканва феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 16.30 часа.

Освен за спазването на публичния ред, управляващите в София ще наблюдават и за сигурността на придвижването към Националния стадион " Васил Левски ". Възможно е обаче в следобедните часове да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.

Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града.

На построените контролни пунктове в региона на стадиона служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач.

Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия.

Малолетни гости ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените няма да позволяват на стадиона фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости - огнестрелни оръжия, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри.

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. В активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР