От Столичната община алармираха, че в детска градина „Зорница“ в

...
От Столичната община алармираха, че в детска градина „Зорница“ в
Коментари Харесай

Общината и родители влязоха в спор дали има нарушения в детска градина в Горна Баня

От Столичната община сигнализираха, че в детска градина „ Зорница “ в Горна Баня се прави банкет по „ втория метод “. Става въпрос за 24 от 265-те деца, признати в градината. Според инспекция на Общината те са записани не по открития ред – за тях липсват кандидатури в Информационната системата за обслужване на детските заведение. Проверката е установила и финансови нарушавания като събиране на пари на ръка.

Пред bTV родители на деца в градината обаче споделиха, че са извънредно удовлетворени от цялото управление, личния състав и организацията. Според тях инспекцията е тенденциозна. Те показаха, че не знаят за такова записване, нито са чували за подобен случай, нито пък са давали пари на ръка. Добавиха и че равнището на градината е доста високо и „ е необикновено какво нападки има против шефа “.

Възпитатели също показаха, че считат директорката за добър управител и добър преподавател психолог, който дава всичко от себе си. Резултатите от инспекцията дефинираха като „ следващата клевета, следващия донос, следващия спор на ползи “. Според присъстващите това е резултат от донос на някогашен чиновник в градината.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР