От стадион „Огоста“ се похвалиха с шесто ново попълнение. Само

...
От стадион „Огоста“ се похвалиха с шесто ново попълнение. Само
Коментари Харесай

Фен на Кристияно Роналдо парафира за 2 години с Монтана

От стадион „ Огоста “ се похвалиха с шесто ново попълнение.
Само след една подготовка контракт с клуба подписа 23-годишният Аспарух Смилков. Той идва от "Беласица " (Петрич), играе с триумф по целия ляв фланг, а контрактът му е за период от две години. Освен на Бела Смилков е носил още екипите на "Септември " (София), "Ботев " (Гълъбово) и "Пирин " (Благоевград).
Аспарух Смилков, който е почитател на Кристияно Роналдо, е шестият нов футболист в лятната селекция на Монтана. Преди него северозападния отбор се укрепи със бранителите Димитър Буров ( "Ботев " Враца) и Даниел Стоянов ( "Локомотив " Горна Оряховица), полузащитниците Николай Николов ( "Левски " Лом) и Атанас Карачаров ( "Беласица " Петрич) и нападателят Стефан Христов ( "Царско село "). И техният контракт е до 30 юни 2023 година.
Дошлият на проби от "Нефтохимик " (Бургас) 20-годишен бранител Делян Иванов пък бе освободен. Той стартира подготовка с "Монтана ", само че от клуба решиха, че мъчно би се преборил за титулярното място и за него ще е по-добре да иде в тим, в който да играе постоянно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР