От СРЗИ в закрити обществени места за периода 12.10.2020 г.-

...
От СРЗИ в закрити обществени места за периода 12.10.2020 г.-
Коментари Харесай

Всяка четвърта проверка за пушене на закрито открива нарушение

От СРЗИ в закрити публични места за интервала 12.10.2020 г.- 18.10.2020 са осъществени 254 инспекции по съблюдаване на противоепидемичните ограничения и цялостната възбрана за тютюнопушене в закрити публични места, в т. ч. спортни обекти, фитнес зали, огромни търговски центрове – вид МОЛ, плувни басейни, детски и образователни заведения, административни здания, офис здания, обекти за търговия и произвеждане на храни (ресторанти, кафенета и др.) и нощни заведения.
От тях 56 са в огромни търговски центрове – вид МОЛ, 7- в административни и офис здания, 8 - в нощни заведения и нощни заведения.
 Ангелов: Целим уеднаквен метод на РЗИ при COVID-19 в учебните заведения Ангелов: Целим уеднаквен метод на РЗИ при COVID-19 в учебните заведения
Желанието ни е районните здравни инспекции да имат уеднаквен метод при предписанията за карантиниране и при проучването на контак...
За установени нарушавания са формирани 70 акта. От тях 60 са - на лица, гости или работещи в МОЛ-ове и 9 - в нощни заведения, нощни заведения, като 6 от тях са за неспазване на противоепидемичните ограничения, 2 – за неспазване на възбраната за тютюнопушене. Връчени са и 2 предложения към виновни лица за предприемане на административно наказателна активност и сформиране на актове.
СРЗИ продължава с учестения надзор и благодари на всички жители, които съзнателно съблюдават въведените в страната противоепидемични ограничения.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР