От средата на тази седмица все по-силно ще се чувства

...
От средата на тази седмица все по-силно ще се чувства
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 декември

От средата на тази седмица все по-силно ще се усеща духа на идните коледни и новогодишни празници. Настроението повишава своите позитивни градуси и след 21 декември упорства да се съсредоточим върху връзките в персоналния живот, да сме по-близо до фамилията, да се въздържаме от пътувания, които ни отдалечават от него.

Наред с това, публичната планета Сатурн трансформира своята зодиакална позиция и се подготвя да ни предложи нов взор за живота, за социално-обществените връзки, за бъдещето.

Овен - вие сте напълно потопени в атмосферата на идните празници и нямате никакво желание да напускате тази територия. Би било отлично да проведете на 21 или на 22 декември съответни диалози, в случай че желаете да уточните общите ( в колектива и в фамилията ) цели за идната година.

Телец - настроението ви е непостоянно. Лашкате се сред вярата и разочарованието - изцяло в духа на дните, през които нормално теглим чертата на равносметката. Стремете се да сте над повърхността. За да го постигнете, ще ви оказват помощ контактите и срещите с другари.

Близнаци - вътрешно сте сигурни, че предстоят по-добри времена, само че към момента не сте подготвени да го обявите на висок глас. Около 20 декември ще изпитвате нуждата oа се отдадете на разтоварващи занимания, само че събитията няма да ви го разрешат. Не е толкоз ужасно, колкото си мислите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР