От средата на седмицата МБАЛ Добрич е без скенер. Повреда

...
От средата на седмицата МБАЛ Добрич е без скенер. Повреда
Коментари Харесай

Болницата в Добрич остана без скенер, нужни са 300 хил. лв. за ремонт

От средата на седмицата МБАЛ Добрич е без скенер. Повреда в извънредно нужната и скъпа инсталация я извади отвън строя и сложи 2/3 от отделенията в болничното заведение пред съществено тестване. Това оповестиха от пресцентъра на болничното заведение.
Въпреки това, нито един пациент нуждаещ се от проучвания със скенер не е лишен от него. Временно МБАЛ - Добрич употребява услугите на скенера в Балчик, като провежда за своя сметка превоз за пациентите до белия град. Между 250 000 и 300 000 лева коства ремонта на скенера. Ръководството на болничното заведение търси способи да се оправи с казуса, за който от дълго време общински и държавни институции са алармирани и са наясно с него.
Във връзка с популяризираната в общественото пространство информация, че следва закриване на Инфекциозно поделение в МБАЛ Добрич, управлението на болничното заведение декларира, че тази информация не дава отговор на истината. Не се възнамерява закриване както на Инфекциозно поделение по този начин и на отделенията УНГ и Кожно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР