От средата на декември месец по-голямата част от хората стартират

...
От средата на декември месец по-голямата част от хората стартират
Коментари Харесай

7 съвета за пестене на ПАРИ по време на празниците

От средата на декември месец по-голямата част от хората започват с празничното извършване на покупки. Сигурни сме, че всеки от вас има не малко обичани хора, които желае да зарадва. Изкушенията са толкоз доста, че даже не сме сигурни дали заделените пари за дарове ще се окажат задоволителни. Ако обаче желаете да се вместите в бюджета и да игнорирате изкушенията, предлагаме ви няколко съвета, от които да се възползвате.
Полезни препоръки за празнично извършване на покупки: • Отсейте най-хубавите оферти;
Когато пристигна ред на подаръците, не бързайте да купувате първото, което видите. Отсейте предложенията и сравнете цените. Проверете дали продуктът, който сте харесали, е разполагаем и има ли разлика в цената му в обособените магазини. Купете го от място, където се предлага на промоционална цена.
• Следете онлайн банкирането си;
Онлайн банкирането ни разрешава непрестанно да следим положението в сметките си и да не влизаме в преразход. След всяка една покупка побързайте да ревизирате какъв брой сте похарчили и непрестанно си напомняйте, че имате предел, към който би трябвало да се придържате.
• Определете си бюджет за опаковане;
Важно е да извършите и това, тъй като от време на време опаковката на подаръка коства половината от неговата стойност. Купете хартии, панделки и всевъзможни други аксесоари. Отделете си няколко часа и сами опаковайте подаръците. Ще се уверите, че не е толкоз комплицирано.
• Пазарувайте в дни, в които има намаления;
Това е идващото, което да предвидите. Не забравяйте да ревизирате в кои дни ще има понижения и тъкмо тогава посетете магазина или купете подаръците, които сте харесали, онлайн.
• Проверете и магазините за втора употреба; Как да се спасим от преяждане и стомашни проблеми по празниците?
Едно от нещата, с които свързваме идващите празници с изключение на дарове е и храната. Толкова доста храна. Навсякъде. И всичко е доста вкусно...
Прочети повече
Може да ревизирате секънд хенд магазините. Там от време на време има страхотни находки, които в действителност не са за изпускане. Дори доста от продуктите са с етикети и в никакъв случай не са били използвани.
• Посетете групи за продажби в обществените мрежи;
Там нормално се оферират все артикули, които са на извънредно преференциални цени. Други като вас са ги купували преди време или самите те са ги получавали като дарове, само че не се нуждаят от тях. Има не малко такива групи за замяна или продажба. Отделете си време, в което да ги прегледате.
• Възползвайте се от ваучерите за извършване на покупки.
С ваучерите за извършване на покупки изрично може да облекчите бюджета за дарове, а даже и да ви останат средства, с които да поглезите вас самите.

Бъдете рационални и се придържайте към всички тези препоръки. Те ще ви оказват помощ тази година да не останете без пари след празничните дни!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР