От срам за Америка“ и унижение“ до предателство“. След срещата

...
От срам за Америка“ и унижение“ до предателство“. След срещата
Коментари Харесай

Яростни критики срещу Доналд Тръмп след срещата му с Владимир Путин

От „ позор за Америка “ и „ оскърбление “ до „ изменничество “. След срещата в Хелзинки американският президент Доналд Тръмп беше подложен на лавина от рецензии във Вашингтон - и от политическите си съперници, и от свои съдружници. Причината - посланието му, че има вяра на съветския президент Путин, а не на ФБР, за хипотетичната интервенция на Русия в президентските избори преди 2 години.

 © Българска телеграфна агенция
„ Президентът Путин доста безапелационно съобщи, че Русия не се е месила, не виждам за какво би го правила! “

Тези думи на Тръмп на взаимната конференция с Путин във финландската столица провокираха гнева и на двете партии в Конгреса, на димпломатическата и разследващата общественост във Вашингтон. Директорът на националното разузнаване Дан Коутс излезе с безапелационното мнение:
Без никакво подозрение през 2016-а Русия невиждано се опита да се намеси в изборите ни и продължава да се пробва да подкопае американската народна власт!  След диалозите с Путин: Тръмп се среща с членове на Конгреса След диалозите с Путин: Тръмп се среща с членове на Конгреса
Доналд Тръмп се среща през днешния ден с членове на Конгреса на фона на рецензии против държанието му в Хелзинки. Тръмп отбрани Москва по отношение на хипотетичната...

В Конгреса опозицията допусна, че Тръмп е подвластен от Путин по някакъв метод, а водещи републиканци не скриха, че се усещат неудобно:
Чък Шумър, водач на Демократическата партия в Сената на Съединени американски щати: От срещата на върха на НАТО до срамното му показване на конференцията с Путин президентът Тръмп укрепи позициите на съперниците ни и отслаби тези на Съединени американски щати и на нашите съдружници. Боб Коркър, ръководител на Комисията по външни връзки на Сената на Съединени американски щати: След изявлението на президента изглеждаме като балами. Разочарован съм.
Най-влиятелният републиканец в Конгреса - сенатор Джон Маккейн, назова срещата в Хелзинки „ трагична неточност “. Колегата му Линдзи Греъм съжали, че Тръмп даже не е предизвестил Путин да не манипулира Съединени американски щати в бъдеще. А ръководителят на Камарата на представителите Пол Райън изрази неразбиране по какъв начин по този начин президентът не схваща кой е съдружник и кой зложелател на Америка.
 Доналд Тръмп бе остро подложен на критика след срещата с Владимир Путин Доналд Тръмп бе остро подложен на критика след срещата с Владимир Путин
Американският президент Доналд Тръмп бе остро подложен на критика след вчерашната си среща с съветския държавен глава Владимир Путин. Конгресмени, сенатори, някогашни...

Към Тръмп заваляха и звездни рецензии:
Арнолд Шварценегер, някогашен губернатор на Калифорния: Вие сте президент на Съединени американски щати и не би трябвало да постъпвате по този начин. Какво ви става? Помните ли силата, с която Роналд Рейгън застана до Берлинската стена и сподели: " Господин Горбачов, разрушете тази стена! Какво стана с всичко това?
Тази вечер следва среща на Тръмп с представители на Конгреса. Той още нощес написа в туитър, че постоянно е имал голямо доверие на разузнаването. Но в излъчено през днешния ден изявление още веднъж похвали Путин:
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Питат ни единствено за лова на вещици! Не мисля, че хората са съгласни с репортерите. Според мен президентът беше доста, доста мощен.  Владимир Путин беше интервюиран от журналиста от „ Фокс нюс “ Крис Уолъс Владимир Путин беше интервюиран от журналиста от „ Фокс нюс “ Крис Уолъс © Българска телеграфна агенция
Самият Путин отхвърли пред американски публицист Москва да е манипулирала американските гласоподаватели.
Владимир Путин, президент на Русия: Вярвате ли в действителност, че някой от територията на Русия може да повлияе на изборите в Съединени американски щати, на избора на милиони американци? Това просто е смешно!
В Москва политици и медии възхвалиха триумфа на Путин да разтопи леда в връзките с Вашингтон и да попречи на напъните за изолираност на Русия.

Още по тематиката Доналд Тръмп и Владимир Путин се срещнаха в Хелзинки
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР