От спортно-техническото ръководството на Борислав (Първомай) категорично отхвърлиха обвиненията за

...
От спортно-техническото ръководството на Борислав (Първомай) категорично отхвърлиха обвиненията за
Коментари Харесай

От Борислав отговориха на обвиненията за манипулиране на мачове

От спортно-техническото управлението на Борислав (Първомай) изрично отхвърлиха обвиняванията за манипулиране на крайния излаз на контролната среща със Сокол (Марково), които бяха отправени към тях от десетима към този момент някогашни футболисти на клуба. Вчера част от досегашния състав излезе с декларация, че са получили инструкции за пропускане на дузпа и задържане на избран резултат. Sportal.bg се свърза със спортния шеф на клуба Николай Николов, който обясни гледната точка на управата.

" Категорично отхвърляме отправените обвинявания от страна на някогашните футболисти. Нормално е, когато нещата в един клуб стартират да се трансформират да се намират и недоброжелатели. Проектът, който започнахме тук от месец и половина, е с доста съществени упоритости. Още от първите ни срещи с тима споделих, че един клуб може да се развива, когато има конкуренция. Съобщихме, че ще има нови футболисти, които имат опит по " А " и " Б " група и изискванията във всяко едно отношение ще бъдат усъвършенствани. Явно тези момчета са решили, че конкуренцията не ги задоволява и не са подготвени да останат в тима и в този момент търсят метод да отмъстят на управлението. Обвиненията за някаква операция на контролна среща сред тимове от Трета лига са безпочвени и не мисля, че някой би намерил смисъл в тях. Не желаеме да влизаме в спомагателна дискусия с десетимата футболисти, които взеха решение да изоставен тима и им пожелаваме триумф в кариерата за вбъдеще. Каним всички, които имат предпочитание или някакви подозрения по отношение на феърплейа да дойдат на нашите мачове, с цел да видят, че всичко е правилно ", сподели Николов пред Sportal.bg .

" Целта ни е да стигнем професионалния футбол допустимо най-скоро. Започваме ежедневни тренировки и е обикновено някои момчета да не могат да смогнат на това движение, защото си имат други персонални задължения, тъй като досега не са били професионални футболисти. Нормално е да се разделим, с тези които не могат да отговорят на упованията. Няма по какъв начин да не оценим всичко направено от всеки един досега за клуба за отличния първи полусезон, само че в този момент задачата е да търсим продесионално равнище. До две години желаеме да сме във Втора лига, а в случай че се получат някои промени и се провеждат още за идващия сезон две " Б " групи, подготвени сме да отговорим на всички административни и финансови условия още тогава ", приключи Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР