От спортния ръководен орган на американския щат решиха лицензът на

...
От спортния ръководен орган на американския щат решиха лицензът на
Коментари Харесай

Комисията в Калифорния отне лиценза на Кобрата, праща го на курсове за сексуални посегателства

От спортния управителен орган на американския щат взеха решение лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде лишен до 23 септември или другояче казано - 6 месеца от датата на целувката. Дотогава той има период да приключи два обучителни курса във връзка със половите похищения (вторият от които особено ориентиран по отношение на дамите в медиите). Освен всичко друго софиянецът би трябвало да заплати санкция от 2500 щатски $. На 22 юли Пулев ще би трябвало да се яви още веднъж пред комисията и да показа доказателства за приключването на наложения към този момент курс. Ако той се оправи сполучливо с тази задача, 6-месечното наказване може да бъде редуцирано.

Ако Пулев по някакъв метод не извърши указаните му дейности, наказването автоматизирано придобива 12-месечен темперамент и бива съпроводено от спомагателни санкция от 2500 $. Друго условие, с което българинът би трябвало да се съобрази, е, че когато Пулев кандидатства за възобновяване на боксовия си лиценз, той би трябвало да го стори наложително пред Атлетическата комисия на Калифорния, преди да търси лиценз пред която и да е друга щатска комисия.

При каквото и да е било бъдещо нарушение от сходен темперамент, Пулев ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в рамките на щата Калифорния. В Съединени американски щати обаче съществува практиката самостоятелните една от друга комисии да почитат решенията на останалите, които членуват в Асоциацията на боксовите комисии.

Наказанието беше наложено с цялостно единогласие при гласуването измежду 7-членната комисия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР