От списание Форбс“ заявиха, че Кайли Дженър не е милиардер

...
От списание Форбс“ заявиха, че Кайли Дженър не е милиардер
Коментари Харесай

„Форбс“ обвини Кайли Дженър в измама

От списание „ Форбс “ обявиха, че Кайли Дженър не е милиардер и е изфабрикувала финансови документи, с цел да раздуе персоналното си благосъстояние, след което я отстраниха от класацията си за богаташи.

На базата на извършено следствие, от списанието упрекват риалити звездата, че е фалшифицирала данъчни заявления и намерено е лъгала по отношение на информацията за компанията си. От данните, подадени до данъчните от компанията „ Coty “, която купи 51% от акциите на „ Kylie Cosmetics “, излиза наяве, че годишните доходи на козметичната марка на Дженър не са толкоз високи, колкото е декларирала. От „ Форбс “ настояват, че благосъстоянието й е „ единствено “ 900 милиона $.

„ Според данни на „ Coty “, приходите за последните 12 месеца са 177 милиона, което е доста по-ниско от по-рано оповестената сума. От компанията обявиха, че от 2018-а насам продажбите са се вдигнали с 40%, което значи, че има нарастване на облагата в размер на 125 милиона, а това не дава отговор на посочените от Дженър 360 милиона “, пишат от списанието.

Кайли, несъмнено, отхвърли обвиняванията, потвърждавайки, че няма същински доказателства за машинация. Риалити звездата по-скоро е обезпокоена за юридическите и обществени последствия от създалата се обстановка. Бизнесът и репутацията на цялото й семейство са под заплаха, а самата Дженър е в заплаха от престъпно следствие, в резултат на обвиняванията за подправяне на данъчни заявления.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР