От специализираната прокуратура правят публични части от чат на Пламен

...
От специализираната прокуратура правят публични части от чат на Пламен
Коментари Харесай

Прокуратурата разкри чат между Бобоков и президента

От профилираната прокуратура вършат обществени елементи от чат на Пламен Бобоков с " лице с евентуален дипломатически имунитет " - консуматор Prezident - Rumen Radev или президента на Република България Румен Радев.

Прессъобщението на прокуратурата идва с оглед следващо изнасяне на погрешни изказвания в ефира на национална телевизия. Малко по-рано денем Пламен Бобоков като посетител в БиТиВи съобщи, че не разполага с телефона на президента Румен Радев.

" Бос " - обръщението на Бобоков към премиера Борисов

Бизнесменът отхвърли за каквито и да е непозволени и незаконни дейности

От прокуратурата декларират, че долното се съдържа в телефона, употребен от Пламен Бобоков . Установена е замяна на известия сред посочените лица със следното наличие:

На 29.09.2019 година в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev известие с текст: " Привет от Монровия! Сенатът гласоподава през вчерашния ден нашата концесия и Приста Порт е към този момент формален концесионер на пристанище Бюкянън в идващите 25 години!......Президент Джордж Уеа доста би се радвал да се види и запознае с теб! Ето за какво е належащо и съществено назначение на дипломат в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на идния огромен конгрес в Ню Йорк и големи благодарности за поддръжката! Пратил съм координатите, в случай че има потребност от нещо съм на линия 24/7! ".
 Снимка 486268
Източник:
 Снимка 486269
Източник:
 Снимка 486267
Източник:
 Снимка 486266
Източник:

От прокуратурата декларират, че анализът на информацията, съдържаща се в направената експертиза и приложенията към нея, продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР