От социалното заведение не разполагат със снимка на Георги Неделчев,

...
От социалното заведение не разполагат със снимка на Георги Неделчев,
Коментари Харесай

Издирват 85-годишен мъж, изчезнал от хоспис в Николово

От общественото заведение не разполагат със фотография на Георги Неделчев, която да улесни търсенето

Възрастен мъж с психологичен проблем, липсващ от приют в Николово, се търси от всички институции. По паника са вдигнати органите на реда, а на място в Николово довечера са пристигнали кметът на Русе Пенчо Милков и шефът на дирекция „ Социални действия “ Катя Петрова, съобщи.

От приюта са обяснили, че не могат да открият мъжа от два дни. Той е избягал без яке, единствено с вълнено кафяво сако. Ходи с възглавница. Мъжът се споделя Георги Неделчев, на 85 години и е родом от Тутракан. За страдание от общественото заведение не разполагат със фотография, която да улесни търсенето. По неофициална информация те не са подали сигнал в полицията, защото са считали, че ще го открият сами или че той ще се върне.

Днес в следобедните часове жители са подали сигнал за възрастен мъж в несъответстващо положение на пътя Русе-Николово. На място незабавно е изпратен полицейски екип, само че индивидът към този момент не е бил там. Издирването е траяло и към езерото. Силите на реда го търсят интензивно с патрули, като в обходите са се присъединили и общински чиновници от КООРС. Утре те ще продължат с акцията на ярко.

Призивът на полицията и институциите е, в случай че някой е виждал индивида по описанието, дано алармира на телефон 112.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР