От смъртта на Леандро де Ниро Родригес - внукът на

...
От смъртта на Леандро де Ниро Родригес - внукът на
Коментари Харесай

Робърт де Ниро наруши мълчанието

От гибелта на Леандро де Ниро Родригес - внукът на Робърт де Ниро, измина половин година. За страдание младежът загуби живота си едвам на 19- годишна възраст.
 Робърт де Ниро за развъждането на бебе на 80-годишна възраст
Предизвикателството да имаш 7 деца на 80 - Робърт де Ниро знае най-добре

Кое му харесва и кое - не

Месец откакто научихме новината, стана и ясно какво е предизвикало гибелта на момчето. Според американските правосъдни лекари тя е била провокирана от " токсичните резултати на фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин ".

Още преди да бъде публично доказано, че  е предозирал съдбовно с опиати, по случая бе задържана 21-годишна жена на име. Твърди се, че тя е продала хапчета със подозрително наличие на младежа, защото е била арестувана с огромно количество от тях.

Впоследствие дамата е обвинена за разпространяване и владеене с желание за разпространяване на фентанил и алпразолам. За оксикодона, който е продавала пък, се допуска, че е съдържал фентанил.

Сега, месеци след гибелта на внука си,  за първи път приказва намерено за персоналната си болежка.

В изявление пред People артистът споделя, че в началото не е повярвал, когато е схванал за нещастието.

" Това е просто потрес. Никога не съм мислил, че ще се случи. И тъкмо тогава започнах да мисля за всички неща, които можехме да създадем, може би трябваше да създадем дружно с него. Не знам дали това би трансформирало нещата. Но се върти в мозъка ми. Не трябваше да се случва ", споделя.
 Робърт де Ниро и Canal Productions против Греъм Чейс Робинсън - по какъв начин завърши делото сред артиста и някогашната му асистентка
Жената, която осъди Робърт де Ниро

В правосъдната драма забъркана се оказа и приятелката му

Внукът му Леандро де Ниро Родригес бе дете на 56-годишната му щерка Дрена, напомня също изданието.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР