От служителите на пловдивската дирекция на МВР са предприети всички

...
От служителите на пловдивската дирекция на МВР са предприети всички
Коментари Харесай

Временни промени в трафика на 6/6

От чиновниците на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи са подхванати всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурността на придвижването в регионалния град и района във връзка идното честване на Съединението на България на 6 септември.

Във връзка с осъществяване на 46-ти Международен мемориален  маратон „ Съединение “ се чака да има краткотрайни промени на придвижването в Пловдив. Във времевия период от 9.00 ч. до 14.00 ч. се вкарва възбрана за прекосяване на всички моторни транспортни средства по следните направления:

–         пробег от гр. Съединение – влизане в гр. Пловдив – бул. “Васил Априлов “- моста на река Марица – наляво по бул. “Шести септември “ и край на площад „ Съединение “.

–         промеждутъчен пробег „ Съединение “ с дължина 2 км – старт към 10.10 ч. пред ДКЦ 2 на бул. “Шести септември “ по маратонското трасе до площад „ Съединение “.

–         Втори промеждутъчен пробег „ Съединение “ – старт от 09.30 ч. от кръстовището на бул. “Руски “ до площад „ Съединение “.

Същата вечер, във връзка тържествената заря-проверка на площад „ Съединение “, от 17.00 ч. до привършване на събитието, няма да се позволяват коли по бул. „ Шести септември “, в сектора сред бул. „ Цар Борис ІІІ Обединител “ и бул. „ Руски “.

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на площада  служителите на реда ще правят щателни инспекции на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или опиати, и такива, които носят оръжие или други рискови предмети.

Полицията моли водачите на МПС да избират обходни направления в посочените шпации и  да проявят нужното самообладание за естественото протичане на спортните мероприятия и тържествата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР